"Infogr.am" iegūst balvas konkursos Sanfrancisko un Berlīnē • IR.lv

“Infogr.am” iegūst balvas konkursos Sanfrancisko un Berlīnē

30
Viens no "Infogr.am" īpašniekiem Uldis Lieterts. Foto: Rūta Kalmuka, F64

Latvijas tehnoloģiju iesācējuzņēmums nominēts arī vairākās kategorijās konferencē “The Europas”

Latvijas tehnoloģiju iesācējuzņēmums “Infogr.am” pagājušajā nedēļā ieguvis balvas konkursā “Developer Week 2013” Sanfrancisko un “Hy!Berlin”, kā arī nominēts vairākās kategorijās biznesa konferencē “The Europas”, biznesa portālu “Nozare.lv” informēja uzņēmuma līdzdibinātājs Uldis Leiterts.

“Inforgr.am” infografiku veidošanas aplikācija atzīta par inovatīvāko datu vizualizācijas rīku “Developer Week 2013”, kā arī ieguvusi galveno balvu “Hy!Berlin”, kas ietver 10 000 eiro (7000 latu) un ceļojumu uz Silīcija ieleju, ziņo LETA.

Kā vēsta “The Next Web”, Latvijas uzņēmums “Hy!Berlin” piedalījās “Launch” kategorijā, kurā bija pārstāvēti jaunie projekti. Uz uzvarētāja godu pretendēja vēl četri uzņēmumi. Portāls norāda, ka Leiters pasākumā arī paziņojis par sadarbību ar “Microsoft”, lai “Infogr.am” integrētu jaunākajā “Microsoft Office” versijā.

Savukārt biznesa konferencē “The Europas” uzņēmums nominēts piecās kategorijās – “Labākais jaunais uzņēmums” “vieglā svara” kategorijā, “Labākais izglītības jaunuzņēmums”, “Labākais sociālo un mobilo aplikāciju jaunuzņēmums”, “Labākais produkts” un “Labākais jaunuzņēmums no Centrālās un Austrumeiropas”. Konference notiks rīt, 22.janvārī, Berlīnē.

Leiterts norāda, ka “Infogr.am” komanda ir cītīgi strādājusi 11 mēnešus, un uzvara šajos konkursos ir labs novērtējums paveiktajam. “Ceram šogad redzēt aizvien vairāk latviešu tehnoloģiju kompāniju, kas gūst atzinību pasaulē,” komentē uzņēmuma līdzdibinātājs.

“Infogr.am” lietotāji patlaban radījuši vairāk nekā 350 000 infografiku. Kompānijas lietotāju vidū ir virkne starptautisku mediju, tai skaitā “TechCrunch”, “The Next Web”, finanšu blogs “The Motley Fool”. Kompāniju 2012.gada februārī dibinājuši Leiterts un Raimonds Kaže.

 

Komentāri (30)

Una Grinberga 21.01.2013. 18.22

Super! Malači! Beidzot sāk rezultēties sabiedrības aktivitāte uzņēmējdarbībā!

+4
0
Atbildēt

0

Timurs Čuntonovs 03.02.2013. 19.42

paldies, varbūt papētīšu. Bet vispār galviņa man jau paveca :)

0
0
Atbildēt

0

Timurs Čuntonovs 21.01.2013. 19.29

Nevaru saprast, kas tās infografikas tādas ir? Varētu kāds populāri un uzskatāmi paradīt. Kāds no tā cilvēkam parastajam labums?

0
0
Atbildēt

1

    Uldis Babris > Timurs Čuntonovs 21.01.2013. 19.44

    iedomājies ka Tev ir kaudze ar datiem un Tu no viņiem vēlies izveidot kaut kādu grafiku vai cita veida vizualizāciju un tā vietā lai lietotu garlaicīgos un visiem apnikušos excell grafikus vai algotu dizaineri, Tu to pašu tikai daudz ērtāk, vizuāli baudāmāk un pārliecinošāk izdari ar šo rīku. vairāk par viņiem var papētīt pašu mājas lapā http://infogr.am/

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu