Krājbanka bijušajiem klientiem pārskaitīs naudu no vērtspapīru izsoles • IR.lv

Krājbanka bijušajiem klientiem pārskaitīs naudu no vērtspapīru izsoles

37
Krājbankas plakāts. Foto: Jānis Saliņš, F64

Izmaksas tiks veiktas tikai bezskaidras naudas veidā

No 7.janvāra līdz 28.februārim bijušie “Latvijas krājbankas” (LK) klienti, kuriem bankā glabājās vērtspapīri, varēs noformēt dokumentus par tiem piekritīgo naudas līdzekļu pārvedumu uz citu banku, informē “KPMG Baltics” sabiedrisko attiecību konsultants Oskars Fīrmanis.

Bijušo “Krājbankas” klientu vērtspapīri pārdoti izsolēs, jo banka vairs nebija tiesīga tos uzglabāt. Klienti LK var griezties Rīgā, J.Daliņa ielā 15, no plkst. 9 līdz 17.

Fīrmanis informē, ka pērnā gada 18.decembrī veiksmīgi noslēgusies LK turējumā esošo trešajām personām piederošo vērtspapīru izsole. Banka izsoles rezultātā ir saņēmusi iegūtos naudas līdzekļus aptuveni 550 000 latu vērtībā. Tas dod iespēju LK bijušajiem vērtspapīru īpašniekiem vērsties bankā, lai saņemtu sev pienākošos naudu.

Fīrmanis norāda, ka bakas administrators radis bijušajiem bankas klientiem izdevīgāku risinājumu nekā tas būtu, ja tie tiktu nodoti glabājumā notāram. Savukārt tām personām, kurām ir e-paraksts, ir iespēja sūtīt iesniegumu uz e-pastu lietvedī[email protected]. Iesnieguma forma ir pieejama LK interneta mājas lapā.

Dodoties uz banku, bijušajiem klientiem ir jāņem līdzi pase, jo informācija par viņiem piekritīgiem naudas līdzekļiem tiks sniegta tikai pēc personas identifikācijas bankas telpās.

Bijušajiem klientiem ir jābūt arī gataviem sniegt informāciju par kontu citā bankā, uz kuru pārvest viņam pienākošos naudas līdzekļus, jo izmaksas tiks veiktas tikai bezskaidras naudas veidā.

Neskaidrību gadījumā bankas bijušie klienti aicināti sazināties ar LK administratoru “KPMG Baltics” pa tālruni 67104050 vai pa e-pastu [email protected].

 

Komentāri (37)

janazakovica 07.01.2013. 12.10

loti nozimigs notikums..laikam krajbankas likvidatori maksaa ir.lv par publicitati..

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu