Filmas "Anna Kareņina" pirmizrāde "Ir" lasītājiem • IR.lv

Filmas “Anna Kareņina” pirmizrāde “Ir” lasītājiem

13

Aicinām „Ir” abonentus 16.janvārī uz pirmizrādi filmai „Anna Kareņina” – Ļeva Tolstoja pasaules salvenā romāna ar tādu pašu nosaukumu jauno ekranizējumu.


Sadarbībā ar “Forum Cinemas” esam raduši iespēju mūsu lasītājiem pirmiem Latvijā redzēt filmu “Anna Kareņina”, kuras autors ir atzinīmu guvušo filmu “Lepnums un aizspriedumi” (Pride and Prejudice) un “Piedošana” (Atonement) režisors Džo Raits. Galvenajās lomās filmā “Anna Kareņina” atveidos Džūda LovsKeira Naitlija un Ārons Džonsons.

Pēc filmas noskatīšanās aicinām uz īsu sarunu par redzēto. Sarunā piedalīsies režisore un aktrise Indra Roga, galvenās lomas atveidotāja Latvijas Nacionālā teātra izrādē „Anna Kareņina”, un psihoterapeits Viesturs Rudzītis.  Sarunu vadīs “Ir” žurnāliste Anda Burve Rozīte.

Filmas skatīšanās un seanss notiks 16.janvāra vakarā (norises laiks tiks precizēts).

Pasākuma līdzdalības maksa vienai personai – Ls 3.

Paldies par atsaucību! Vietu uz šo seansu vairs nav. Sekojiet līdzi informācijai par nākošajiem piedāvājumiem žurnāla “Ir” abonentiem.

Komentāri (13)

Solvita 04.01.2013. 15.22

Paldies! Mēs grībam (2 pers)

+2
0
Atbildēt

0

vija_tuma 05.01.2013. 20.01

nelietība! pa 1 dienu vietu vairs nav. :(

+2
0
Atbildēt

0

Māra Lazdāne-Avota 05.01.2013. 18.54

jauki būtu saņemt 2 ielūgumus uz pasākumu 16.01 Latvijas Nedzirdīgo savienībai kā ilggadīgam abonentam. Pirmoreiz izmantojam šādu privilēģiju.Kas būtu tālāk darāms?

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu