“Lāču maizes” cepējs Skauģis jau otro gadu vadītājs ar labāko reputāciju • IR.lv

“Lāču maizes” cepējs Skauģis jau otro gadu vadītājs ar labāko reputāciju

45
Uzņēmējs Normunds Skauģis kopā ar lāci. Foto: Raitis Plauks, F64

Iedzīvotāju labvēlība pret lielo uzņēmumu vadītājiem ir sarukusi 

Jau otro gadu pēc kārtas par uzņēmuma vadītāju ar vislabāko reputāciju iedzīvotāji atzinuši maizes ceptuves “Lāči” īpašnieku un vadītāju Normundu Skauģi, liecina biznesa žurnālā “Lietišķā Diena” publiskotais pētījums.

Sabiedrības atzinību otro gadu pēc kārtas bauda ne tikai Skauģis, bet arī a/s “Dzintars” valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs, kurš arī 2011. gadā ierindojās vadītāju topa otrajā vietā. Trešo vietu topā ieņem “Lido” vadītās Gunārs Ķirsons, kurš pērn neiekļuva topa desmitniekā, bet ceturto vietu – SIA “Latvijas Mobilais telefons” prezidents Juris Binde. Pirmo topa piecinieku noslēdz SIA “Stenders” vadītājs Jānis Bērziņš.

Topa pirmo piecdesmitnieku par spīti daudzajām brīvbiļetēm Latvijas galvaspilsētā noslēdz SIA “Rīgas satiksme” vadītājs Leons Bemhens, kurš pēc pērnā gada topā nokritis par 20 vietām.

Gandrīz tāds pats liktenis šogad ir a/s “Latvenergo” vadītājam Ārim Žīguram, kurš pērn topā ieņēma 29.vietu, bet šogad – 49.

Šogad nav veicies arī citiem lielo uzņēmumu vadītājiem – 48.vietā palicis a/s “Latvijas gāze” vadītājs Adrians Dāvis, 47. – valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” galva Uģis Magonis, 46. – SIA “Skonto būve” vadītājs Guntis Rāvis, 45. – valsts a/s “Latvijas valsts meži” vadītājs Roberts Strīpnieks.

Taujāts par savu kā vadītāja veiksmes recepti, Normunds Skauģis saka, ka uzņēmuma panākumi ir visas komandas darba nopelns. Viņš arī atzīst, ka vadītāja loma uzņēmuma publiskajā tēlā ir ļoti nozīmīga, jo iedzīvotāji vēlas zināt, kurš cilvēks ir personīgi atbildīgs par uzņēmuma darbu un ražoto produkciju.

Topa rezultāti liecina, ka labāko reputāciju sabiedrības acīs šogad izpelnījušies uzņēmumu vadītāji no dažādām nozarēm – daļa vadītāju topā augstas vietas ieņem jau otro gadu pēc kārtas, bet topā parādījušās arī jaunas sejas.

Vadītāju reputācijas topa redaktore Guna Gleizde saka – tops demonstrē to, ka iedzīvotāju cieņu izpelnījušies ilggadēji uzņēmumu vadītāji. Tāpat cilvēku cieņu nezaudē arī tie, kas pēdējos gados piedzīvojuši grūtības, bet spējuši ar tām tikt galā.

Pētījums tapis sadarbībā ar sabiedrisko attiecību aģentūru “Nords Porter Novelli” un sabiedriskās domas pētījumu centru “SKDS”. Iedzīvotāju aptaujā piedalījās 1005 respondenti, kas sniedza atbildes gan par uzņēmuma vadītāju atpazīstamību, gan novērtēja to reputāciju.

 

Komentāri (45)

kristaps_drone 12.09.2012. 14.59

Re, cik jauki – Ķirsons pēc fiktīva bankrota atkal zirgā! Par labu Latviju!

+5
-1
Atbildēt

2

    Ilona Auziņa > kristaps_drone 12.09.2012. 16.02

    Lai tik rullē! Vai Tev žēl? Viņš vismaz kustina d-nu un kaut ko dara, bet viņa Lido ir ļoti iecienīts un apmeklēts.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > kristaps_drone 13.09.2012. 09.56

    >nulle Protams, ka nav sliktāks, jo TP, gan Ķirsons rīkojas precīzi atbilstoši labākajām LV tradīcijām.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Sandris Maziks 12.09.2012. 21.39

bet arī a/s “Dzintars” valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs, kurš arī 2011. gadā ierindojās vadītāju topa otrajā vietā. Trešo vietu topā ieņem “Lido” vadītās Gunārs Ķirsons

Sarkanais direktors Ilja Gercikovs 1990. vai 1991. gada aizsutija uz krieviju fiktivai firmai lielu daudzumu Dzintara produkcijas par ko valstij netika samaksats, bet utubunga Gercikovs tika pie vairak ka simts tukstosiem dolaru. Par cekas informatoru, “labo” latvieti, Kirsonu tikai aklais – kurlais nezina

+1
0
Atbildēt

0

Māris Sprūds 13.09.2012. 01.01

Kautkāds štrunta speciāls pētijums, kam tas vajadzīgs? reālas atsauksmes par darba devējiem ir http://www.tavsdarbs.lv izklaides pēc šad tad var palasīt :))

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu