Bērziņš par saviem līdzekļiem papildina angļu valodu • IR.lv

Bērziņš par saviem līdzekļiem papildina angļu valodu

31
Valsts prezidents Andris Bērziņš. Foto: Gints Ivuškāns, F64

Pēc prezidenta runas ANO asamblejā nākas skaidrot par spēcīgo akcentu

Valsts prezidents Andris Bērziņš, stājoties Valsts prezidenta amatā, par saviem līdzekļiem sācis regulāru angļu valodas papildināšanas kursa apguvi, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Valsts prezidents angļu valodu savā darbā lieto jau kopš “Unibankas” vadības laikiem. Visās divpusējās sarunās ar citu valstu vadītājiem Bērziņš ir brīvi runājis angļu valodā, bez tulka starpniecības, pilnībā pārvaldot sarunas tematu, uzsver prezidenta kancelejā.

“Tā tas bija gan Briselē, gan ir ASV vizītē šobrīd, un par to ir pārliecinājies arī ikviens sarunas partneris. Angļu valodas izruna nav gluži tas pats, kas valodas pārvaldīšana. Pie izrunas uzlabošanas vienmēr var strādāt un ir jāstrādā,” norāda prezidenta pārstāvji.

Pēc Bērziņa 21.septembrī teiktās runas ANO Ģenerālajā asamblejas 66.sesijā Ņujorkā, ASV, sociālajā tīklā “Twitter” vairāki cilvēki pauduši pārsteigumu par Bērziņa angļu valodas spēcīgo akcentu.

 

Komentāri (31)

janazakovica 26.09.2011. 12.54

berzins par saviem lidzekliem izremontees un iekartos lembergam cietuma kameru..

+8
-1
Atbildēt

1

    dzintarz > janazakovica 26.09.2011. 21.18

    KRUSTTEVS berzins par saviem lidzekliem izremontees un iekartos
    ==================
    Par Jevropas līdzekļiem..

    0
    0
    Atbildēt

    0

janazakovica 26.09.2011. 12.45

lai par saviem lidzekliem demonstrativi sadedzina savu noslepto komunista biedra karti..un pastasta kaa iedzivojies bankaa uz saauglotiem un cilvekiem atnemtiem ipasumiem.

+7
-2
Atbildēt

1

    mario1 > janazakovica 26.09.2011. 17.25

    Vēl 2011. gada maija beigās pašreizējais Valsts prezidents krievu masu medijiem apgalvoja (toreiz viņam vajadzēja Saskaņas Centra balsis prezidenta amatam), ka nenožēlojot savu dalību kompartijā un lepojoties ar dienestu padomju armijā (šo interviju kopijas krieviski no portāla regnum.ru man ir saglabājušās, un tas nav blefs) – tā, ka no kompartijas biedra kartes dedzināšanas viņa prāts stāv ļoti tālu.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

janazakovica 26.09.2011. 13.06

berzins par saviem lidzekliem atmaksaa no valsts sanemto lielako pensiju valstii.

+7
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu