Otrais Tvīda brauciens Liepājā • IR.lv

Otrais Tvīda brauciens Liepājā

36

30.jūlijā Liepājā notiks populārais riteņbraucēju saiets – Tvīda brauciens

Šis riteņbraucēju pasākums pērn guvis tik  lielu skatītāju un dalībnieku atsaucību, ka nolemts to rīkot arī šogad, raksta aģentūra LETA. Tvīda braucienu papildinās arī muzikālas video performances, lekcijas par velosipēdu rūpniecību Liepājā un riteņu un to detaļu izsoli. 

Tvīda brauciens sāksies 30.jūlijā plkst.14.00 Rožu laukumā un turpināsies pa Lielo ielu, Graudu ielu, Kūrmājas prospektu, Bites, Peldu, Liepu, K.Barona, Dzintara, Rožu, Ūliha, Jūrmalas, Ezera, Ganību, Kungu, Bāriņu ielu, K.Zāles laukumu un Jūras ielu, bet noslēgsies Promenādē. Brauciens tiks papildināts ar muzikālām starpspēlēm. Tvīda braucienā aicināti piedalīties visi aktīvie velobraucēji neatkarīgi no divriteņa izmēra, vecuma vai dizaina. Lai braucienu padarītu košāku, dalībniekiem vēlams saposties tērpos, kas pieskaņoti velosipēdam vai šī gada pasākuma tematikai Medūza. Pasākuma mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni un toleranci par velosipēdistiem kā sabiedrības daļu un pilntiesīgas satiksmes sastāvdaļu. 

Pēc Tvīda brauciena notiks divriteņu un to detaļu izsole par ziedojumiem. Daļa izsolē iegūto līdzekļu tiks novirzīta riteņu novietnes izveidei Liepājā. Notiks arī vairākas velosipēdu performances – liepājnieki, kas apguvuši interesantas braukšanas tehnikas, šajā dienā aicināti tās parādīt arī pārējiem pasākuma dalībniekiem. Pasākuma noslēgumā ar gaismas un skaņas palīdzību tiks atklāta instalācija Medūza , kas notiks pie jūras, netālu no pludmales bāra Red Sun Buffet. 

Komentāri (36)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu