Obama kandidēs uz otru prezidenta pilnvaru termiņu • IR.lv

Obama kandidēs uz otru prezidenta pilnvaru termiņu

27
ASV prezidents Baraks Obama. Avots: AFP/LETA

Obamas oficiālajā vietnē aicina ziedot priekšvēlēšanu kampaņai, iesaistīt tajā tuviniekus

Amerikas Savienoto Valstu prezidents Baraks Obama nolēmis kandidēt uz otru prezidentūras termiņu, liecina viņa oficiālajā mājaslapā ievietotā informācija, vēsta aģentūras LETA un AFP.

Obamas tīmekļa vietnei mainīts dizains, un tajā parādījušies priekšvēlēšanu motīvi. Vietnes pirmajā lapā ievietots videomateriāls, kurā dažādi cilvēki izsaka savu vērtējumu Savienoto Valstu 44.prezidenta darbam. Lapas apmeklētāji tiek aicināti ziedot prezidenta vēlēšanu kampaņai, kā arī iesaistīt aģitācijā radiniekus, draugus un kaimiņus.

Līdz ar to var uzskatīt, ka Obamas priekšvēlēšanu kampaņa ir sākusies. “Šī kampaņa tagad tikai sākas. Mēs atveram birojus, izkrāmējam kastes, sākam sarunu ar tādiem atbalstītājiem kā jūs, lai palīdzētu būvēt mūsu ceļu uz uzvaru,” vēršoties pie tīmekļa vietnes apmeklētājiem, raksta tās autori. “2012.gads sākas tagad, un šī ir vieta, kur jūs apliecināt, ka piedalāties.”

Nākamās prezidenta vēlēšanas ASV notiks 2012.gada 6.novembrī. Baraks Obama par ASV prezidentu tika ievēlēts 2009.gadā no Demokrātu partijas. Viņš arī kļuva par pirmo melnādaino ASV prezidentu.

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu