Trīs skatītākās pārraides janvārī – LTV1 raidījumi • IR.lv

Trīs skatītākās pārraides janvārī – LTV1 raidījumi

6
Foto: Jānis Saliņš, F64

Sabiedriskā TV pēkšņi līdere, kaut decembrī neiekļuva pat desmitniekā

Šogad janvārī trīs skatītākās pārraides televīzijā bijuši sabiedriskās Latvijas Televīzijas 1.kanāla (LTV1) raidījumi, liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" dati. Pērn decembrī skatītākās pārraides bija komerckanālos LNT un TV3, savukārt topa desmitniekā nebija nevienas LTV1 programmas.

Populārākā pārraide janvārī bija LTV1 ziņu raidījums "Panorāma" svētdienās, kuru noskatījušies vidēji 13,9% jeb 291,2 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, ziņo portāls Nozare.lv. Otrajā vietā ierindojies raidījums "de facto", kuru vērojuši vidēji 13,7% jeb 287,2 tūkstoši iedzīvotāju. Trešais skatītākais janvārī bija raidījums "Raimonds Pauls. Ilgais ceļš televīzijā", kuru vērojuši vidēji 11,3% jeb 237,6 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Kā ziņots, sabiedriskās televīzijas reitingi pērn vairākus mēnešus ievērojami saruka, izpelnoties uzmanību no Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes puses. LTV ģenerāldirektors Edgars Kots gan reitingu kritumā nesaskatīja pazīmes, ka sabiedrisko kanālu programmām būtu vajadzīgi uzlabojumi.

Ceturtā populārākā pārraide janvārī bija televīzijas kanāla "TV3" raidījums "Nekā personīga", to noskatījušies 10,8%, savukārt LNT raidījuma "Degpunktā" speciālizlaidumu par gripu noskatījušies 10,5%. Nākamās skatītākās ir LNT ziņas darbadienās, LTV1 "Panorāma" sestdienās, LNT "Degpunktā" darbdienās, LNT sporta un laika ziņas, LNT ziņas svētdienā.

20 skatītāko televīzijas programmu topā iekļuvuši LNT ziņu "Top 10", vairākas Kontinentālās hokeja līgas Rīgas "Dinamo" spēles LTV7, TV3 ziņas, filma "Bērnu aukle" LNT, Latvijas Radio 2 aptaujas "SEB Muzikālā banka 2010" apbalvošanas ceremonija LTV1, LTV1 "Panorāmas" sporta ziņas, TV3 laika ziņas.

Komentāri (6)

agaras 03.02.2011. 20.16

panorāma vienmēŗ ir bijis precīzs raidījums, un ltv1 vispār kļuvusi par labāku televīziju pēdējā laikā. ltv1 reizēm ir vienīgā kas rāda pieklājīgus seriālus. un jā, vispār, prieks par to, ka ltv1 ir pamanīta.

+1
0
Atbildēt

0

anita_brauna 03.02.2011. 22.51

tv vispār gandrīz neskatos. Gadās kādreiz paskatīties netā un tad arī pārsvarā LTV raidījumus vai pārraides. TV3 jau no laika gala nekā nav bijis. Tāds tīri mājsaimnieču kanāls. LNT vēl trakāk. LTV7 ir vērts skatīties tikai sporta pārraides. Man gan LTV ziņas ne pārāk, jo man nepatīk tās reģionu ziņas (zinu, ka daudziem ir pretēji) līdz ar to Panorāma pārvēršas par tādu Dimantiādi (Jāņa stilā), kas, manuprāt, nav nopietni. Protams, lnt un tv3 ziņas neskatos vispār. Analītiskie raidījumi LTV vienmēr būs pāri jebkuram TV3,LNT murgam. Ok, “nekā personīga” kaut kā turās uz interesantuma/ķeksīša robežas.

+1
0
Atbildēt

0

austrisv 03.02.2011. 16.33

Manuprāt LTV Panorāma ir kļuvusi precīzāka un interesantāka ziņu izklāstā, to skatos tagad kamēr nav “Ugunsgrēks”
Esmu vīlusies TV3 ziņās, jo tās ir pārāk tendenciozi pasniegtas no diktoru puses un neprecīzas!

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu