Atjaunota mājaslapa rokasgramata.com • IR.lv

Atjaunota mājaslapa rokasgramata.com

30
rokasgramata.com

Portāla pietiek saturs būs atrodams trijās interneta vietnēs

Darbību atjaunojusi žurnālista Lato Lapsas iepriekš draudu dēļ slēgtā interneta vietne rokasgramata.com (www.rokasgramata.com), kurā no otrdienas, 5.oktobra, turpinās publiskot informāciju par Ventspils mēra Aivara Lemberga darījumiem – šoreiz slēptajiem ienākumiem, informē portāla veidotāji.

Dokumentālais stāsts trīs dienu garumā tikšot publiskots arī jaunajā portālā pietiek, kas būs pieejams trijās interneta vietnēs – www.pietiek.com, www.pietiek.eu un www.pietiek.lv.

Interneta vietņu veidotāji savā paziņojumā sola vēstīt par ''laikiem, kad mūsu galvenais varonis vēl tikai sāka pelnīt ''pa kreisi” – un nevis ar ragu lopu ragiem un nagiem, kā viņam labpatīk stāstīt pašam, bet gan ar aizvien lielākām no ofšoriem un ārvalstu bankām paklusi nākošām summām''. Tad viņam ''vēl gribējās, lai sarakstē viņu sauc par ''misteru Džonu”'', un no ''darījumu un ofšoru dibināšanas dokumentiem skaidri izriet, kā tieši sākās miljarda nozagšana Latvijai''.

Lapsa Diena.lv apstiprinājis, ka pievienojies portāla pietiek.com komandai un apsver iespēju rakstīt jaunu grāmatu. Jautāts, vai tā būs solītā grāmata par bijušo ''Dienas'' galveno redaktori Sarmīti Ēlerti, kura ievēlēta Saeimā no ''Vienotības'' saraksta, publicists atbildējis: “Paskatīsimies, kas mums te valstī notiks līdz otrajam novembrim, bet – jā, viņa ir potenciālo grāmatu varoņu pirmajā trijniekā.”

Jau ziņots, ka Lapsa interneta vietni slēdza pēc tam, kad saņēma draudus ģimenei, par ko policijā ierosināta krimināllieta. Tas notika pēc grāmatas par politiķa Aināra Šlesera (LPP/LC, PLL) pagātnes uzņēmējdarbību iznākšanas. Īsi pirms tam Lapsa izdeva ''Rokasgrāmatu. Kā nozagt miljardu'' par Aivara Lemberga un viņa tuvāko radinieku darījumiem.

Komentāri (30)

dro 04.10.2010. 23.54

Lasiet: pietiek.com

+1
0
Atbildēt

0

buchamona 04.10.2010. 20.43

Paskatīsimies, kas mums te valstī notiks līdz otrajam novembrim, bet – jā, viņa ir potenciālo grāmatu varoņu pirmajā trijniekā.” +++ Ir nu gan Lapsa viens kompleksains vīrs. Droši vien bērnība smaga – hroniskas nepatikšanas puiku tualetē skolā, vai kas līdzīgs :)
Ja Tev ir ko rakstīt, tad raksti, bet viņš vēl pavērtēs situāciju LV iekšpolitikā un tad izlems ko darīt – glābt Latviju, vai atstāt LV likteņa varā :)

+1
-4
Atbildēt

2

    buchamona > buchamona 05.10.2010. 11.50

    Lapsas “gājiens” ar VVF somiņu bija cūcība. Lai kāds nelietis arī būtu Šlesers, Lapsam nevajadzēja rakņāties par Šlesera “dzimtas vēsturi” utt. Lapsa ir morāli netīrs cilvēks

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > buchamona 04.10.2010. 22.08

    Ha, cerams, ar Lapsu tik traki nav, un ja viņam ir jāizvēlās no trim iespējamiem kandidātiem, par ko rakstīt, tad jau loģiski, ka jāizvēlas rakstīt par to, kurš līdīs spēlēt kādu no galvenām lomām. Tā ka, manuprāt, viss ir loģiski.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu