Šķēle būšot PLL finanšu ministra kandidāts • IR.lv

Šķēle būšot PLL finanšu ministra kandidāts

29

Apvienības premjera amatam oficiāli izvirza Šleseru

Apvienības “Par labu Latviju” (PLL) finanšu ministra amata kandidāts būs Andris Šķēle, savukārt LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers ceturtdien oficiāli apstiprināts par apvienības premjera amata kandidātu.

Kā vēstī BNS, Ulmanis, nosaucot abus kandidātus, sacījis, ka "vēlētājiem būs jāizvēlas, vai mēs iesim parādu ceļu, pazemošanas un milzīgās piekrišanas ceļu, vai tādu ceļu, kurā paši būsim saimnieki un noteicēji.”
Savukārt Šķēle, uzrunājot apvienības biedrus, uzsvēris, ka Ministru prezidents nav nepieciešams tam, lai gozētos sabiedrības uzmanības centrā un sniegtu imitēta darba priekšnesumu. "Latvijai vajadzīgs Ministru prezidents smagam darbam," norādīja Šķēle un piebilda, ka Šlesers ir šāds cilvēks.

Arī pārējie partijas līderi Šleseram veltīja ļoti atzinīgus vārdus, LNT un kustības “Par labu Latviju” vadītājs Andrejs Ēķis esot sacījis, ka Šlesers no vienkārša Rīgas puikas izaudzis par "uzņēmēju, kas iemaldījies politikā".

Saskaņā ar “SKDS” veikto sabiedriskās domas aptauju, kas veikta jūnijā, Šlesers minēts kā trešais populārākais premjera amata kandidāts, kuru atbalsta 7,6% aptaujāto vēlētāju. Ievērojami lielāks atbalsts ir Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidātam Aivaram Lembergam (“Latvijai un Ventspilij”), kā arī “Vienotības” premjera amata kandidātam Valdim Dombrovskim (JL), kurus atbalsta attiecīgi 34,8% un 29,2% aptaujāto.

Komentāri (29)

buchamona 12.08.2010. 20.58

Ulmanis, nosaucot abus kandidātus, sacījis, ka “vēlētājiem būs jāizvēlas, vai mēs iesim parādu ceļu…”utt
Ulmanis pāris mēnešu laikā no cienijama kunga cienijamos gados kļuva par dumju večuku, tikai pats to vēl laikam nav sapratis :) Šobrīd viņš izbauda savas dzīves pēdējos “spožos” mēnešus. Laikam jau tas ir traģiski

+12
0
Atbildēt

0

austrisv 12.08.2010. 16.55

Šķēle labākais finanšu ministrs, jo esot ar mugurkaulu un neklanoties uz austrumiem, bet gana nacionāls esot!
Pēdējā anekdote! nezin, vai Šlosis pats tam arī tic, ko gvelž, jo kurš gan vēl vairāk ar savu mugurkaulu klanās austrumu virzienā, ja ne Kampējs!

+11
0
Atbildēt

1

andrejs_kirsis 12.08.2010. 17.08

Tas mums tikai vēl trūka! Kampējs uz naudas maisa!

+11
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu