FKTK pērk kafiju par 6500 latiem • IR.lv

FKTK pērk kafiju par 6500 latiem

31
Oļesja Sokolova, F64

Trešdaļu vajadzīgajā daudzumā piegādātās kafijas izdzerot apmeklētāji

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) noslēgusi divu gadu līgumu ar SIA "Officeday Latvia" par kafijas pupiņu un maltās kafijas piegādi 6500 latu vērtībā, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētais paziņojums par noslēgto līgumu.

Kā vēsta biznesa portāls Nozare.lv, FKTK sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Joela skaidrojusi, ka garāks līguma termiņš nodrošinot FKTK iespēju preci pirkt izdevīgāk, turklāt aptuveni trešdaļu birojā patērētā kafijas daudzuma tiekot kā cienasts apmeklētājiem. Pašlaik FKTK strādā 109 darbinieki.

SIA "Officeday Latvia" piedāvātā līgumcena kafijas pupiņām ir 5,75 lati, 5,65 lati un 5,99 lati par kilogramu, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, maltajai kafijai – 4,86 lati par kilogramu.

Kafija netiek glabāta FKTK, bet tiek piegādāta reizi mēnesī, un apmaksa notiek pēc piegādes. Saskaņā ar līgumu FKTK neesot noteikti jāiztērē maksimālā noteiktā summa.

FKTK darbība tiek finansēta no finanšu un kapitāla tirgus dalībnieku ikgadējiem maksājumiem komisijas padomes saskaņā ar likumu noteiktajā apmērā. FKTK finansējums nav iekļauts Latvijas valsts budžetā. FKTK budžets tiek saskaņots ar komisijas konsultatīvo finanšu un kapitāla tirgus padomi, kurā finanšu un kapitāla tirgus dalībniekus pārstāv to sabiedrisko organizāciju un profesionālo biedrību vadītāji.

Komentāri (31)

www.vecamate.lv 07.08.2010. 19.45

Sausie cipariņi liecina, ka Latvju zemes ierēdniecība,ar visām it kā reformām, kā bija tā paliek par partiju Nr1. Kāda atšķirība ko ievēlē, visi tāpat nāk klanīties pie papīru korifejiem.Un šiem,viss ir tikpat cilvēcīgi- kam studiju biedrs, kam makškerkāta specs.Kāda tur politika.Ir gadījies redzēt kā tb nacionālis izpirto pctvla biedru.Abi omulīgi iesmej un saskandina.Kā jau mazā, jaukā valstiņā :)

+8
-2
Atbildēt

1

    austrisv > www.vecamate.lv 08.08.2010. 16.40

    Ne jau visās valsts iestādēs tā uz valsts rēķina var iepirkt kg kafijas pupiņu. tas tikai FKTKs, kā jau banku uzraugs- trekni dzīvo uz valsts rēkina, pie tam nogulēja Parekss bankrotu!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

mxblack 07.08.2010. 18.57

Izskatās, ka 109 FKTK darbiniekiem pašiem kafija vairs nebūs jāpērk, jo to piegādās reizi mēnesī, bet mēs par to samaksāsim, tāpat kā samaksājam visus citus ierēdņu jaukās dzīves tēriņus Latvijā. Tā ir klaja nekaunība, jo tā taču ir valsts iestāde, vai ne?

+8
-3
Atbildēt

0

Driimeris 07.08.2010. 20.09

normāla cena- par ko cepiens?!
ja jaunā vara sāks auditēt viņu darbību- būs jāslēdz līgums ar RFF par corvalolum piegādēm ;)

+7
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu