Piektdien kultūras vasarnīcā "Esplanādē 2014" uzstāsies Goran Gora • IR.lv

Piektdien kultūras vasarnīcā “Esplanādē 2014” uzstāsies Goran Gora

21
Mūziķis Goran Gora. Foto Jānis Saliņš, f64

Mūziķis pirmo reizi atskaņos dziesmas no topošā albuma ar Knuta Skujenieka dzeju

Piektdien, 30.augustā, plkst.21 kultūras vasarnīcā “Esplanāde 2014” piektdienu koncertsēriju ietvaros uzstāsies dziesminieks Goran Gora. Pazīstamais mūziķis sola klausītājus iepazīstināt ar savām jaunākajām dziesmām no topošā albuma ar Knuta Skujenieka dzeju. Tas būs pirmais mūziķa studijas albums, kurā visas dziesmas būs latviešu valodā. Tāpat neizpaliks arī populārāko dziesmu izlase no līdz šim izdotajiem Goran Gora albumiem. 

Koncerts Esplanādē mūziķim Goran Gora būs īpašs vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, uzstāšanās paredzēta pilnā sešu mūziķu sastāvā, otrkārt, lielāko koncerta daļu aizņems jauns muzikālais materiāls – dziesminieks ir sarakstījis dziesmu ciklu ar Knuta Skujenieka dzeju, no kā pusi paredzēts atskaņot Esplanādē. 

Savukārt jau no plkst.20 kā funk DJ spēlēs kultūras portāla „riga2014.org” galvenais redaktors Kaspars Zaviļeiskis. Vairāk informācijas “riga2014” mājas lapā

Koncerts bez maksas. 

Kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 piektdienu koncertsērija turpināsies līdz septembra vidum, nākošajā piektdienā uzstāsies grupa „Laime pilnīga”.

Komentāri (21)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu