Video: ''Saskaņas centrs'' par varu • IR.lv

Video: ''Saskaņas centrs'' par varu

14
Ir redakcija

Urbanovičs: es atbilstu Zatlera premjerministra kritērijiem

Publicējam spilgtākos video fragmentus no Ir pirmsvēlēšanu intervijas ar politiskās apvienības ''Saskaņas centrs'' premjerministra amata kandidātu Jāni Urbanoviču. Tās atreferējums pieejams žurnāla Ir abonentiem un pilnā versija – visiem reģistrētajiem lietotājiem Ir.lv viedokļu sadaļā. Intervē komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

 

Komentāri (14)

maija_br 24.09.2010. 07.40

Nebalsošu par Tautas partijas un pirmās partijas apvienību „Par labu Latviju” un par Zaļo un Zemnieku savienību, LPP/LC, jo tās gadiem ilgi bija pie varas Saeimā un valdībā, vājināja cīņu pret korupciju, likvidēja cukura ražošanu, izsaimniekoja valsti un iedzina to parādos.
Nebalsošu par Saskaņas centru, jo tā sarakstos ir Boriss Cilēvičs un viņam līdzīgie rubikieši, kuri gadiem ilgi ienīst valsts valodu un tautas tradīcijas un piekopj un uzspiež okupantu politiku.
Nebalsošu par sīkpartijām, jo viņām bija dotas iespējas iekļauties esošajās partijās un ar savu viedokli un darbību ietekmēt sabiedrības attīstību.
Balsošu par Andri Buiķi, Ilmu Čepāni, Sandru Vilsoni, Alekseju Loskutovu, Sarmīti Ēlerti, Ģirtu Valdi Kristovski, Aigaru Štokenbergu un daudziem citiem kandidātiem no Vienotības partijas, jo viņi pārstāv un pārstāvēs sabiedrības, nevis savtīgās intereses.
Nebūsim vienaldzīgi un remdeni, jo pat divas, trīs balsis izšķir rezultātu.

+7
-1
Atbildēt

1

    Andris > maija_br 25.09.2010. 18.29

    Šeit diezvai vajag kādu aģitēt, turklāt Copy/Paste stilā.
    Labāk izkarini šo NRA, Dienā vai citur.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Rinalds Āriņš 23.09.2010. 21.21

iz interneta:

“… šodien Jānis Urbanovičs, kurš agrāk bija Latvijas CK komjaunatnes pirmais sekretārs (bet propogandas un aģitācijas nodaļu vadīja vēl viens „saticībnieks” – Rīgas Domes deputāts Sergejs Dolgopolovs)…”

Tie paši vēži citā kulītē…

+6
0
Atbildēt

0

Māris Diņģelis 23.09.2010. 21.13

Šai video sērijai piestāvētu moto “Žēl, ka man nebūs pelmeņu”. Urbanovičs izklausās visai pikts, jo laikam saprot, ka par spīti treniņiem tomēr var nebūt vara.

Noteikti rekomendēju noskatīties sēriju par to, vai SC ies vai neies valdība, ja Urbanoviču neaicinās to veidot. Apmēram 12 minūšu laikā Urbanovičs nonāk no “melns” pie “balts” – no sēdēšanas opozīcijā līdz neinfantilam secinājumam, ka strādās arī citas partijas vadībā.

+5
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu