Pirmdien operā operdziedātājas Maijas Kovaļevskas labdarības koncerts "Sirds veltījums" • IR.lv

Pirmdien operā operdziedātājas Maijas Kovaļevskas labdarības koncerts “Sirds veltījums”

25
Maija Kovaļevska koncertam veltītajā preses konferencē. Foto Edijs Pālens, LETA

Uzstāsies arī Sonora Vaice, Krišjānis Norvelis un itāļu tenors Rikardo Gato

Latvijas Nacionālās operas Lielajā zālē pirmdien, 12.septembrī notiks pasaulslavenās latviešu operdziedātājas Maijas Kovaļevskas labdarības koncerts “Sirds veltījums”, raksta aģentūra LETA.

Koncerta mērķis ir sniegt atbalstu cilvēkiem, kuri vērsušies labdarības organizācijā “Ziedot.lv”, lai saņemtu jaunākās paaudzes medikamentus cīņai pret vēzi. Labdarības koncerts sāksies plkst.19 un tajā bez Kovaļevskas piedalīsies arī citi operdziedātāji. Koncertā tiks atskaņota opermūzika, latviešu kamermūzika, kā arī garīgā mūzika, kuru izpildīs Kovaļevska, starptautisko konkursu laureāte un Latvijas Nacionālās operas māksliniece Sonora Vaice, pasaulē atzītais Latvijas Nacionālās operas bass Krišjānis Norvelis, kā arī itāļu tenors – uzlecošā zvaigzne Rikardo Gato, bet pie klavierēm būs koncertmeistare Jeļena Larina no Austrijas. Koncerta režisors ir Uģis Brikmanis, producents – Spartaks Leimanis. 

Biļetes uz labdarības koncertu iespējams iegādāties Latvijas Nacionālās operas un “Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī tīmekļa vietnē “bilesuparadize.lv“. Biļešu cena ir no deviņiem līdz 50 eiro.

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu