Liepājā un Rīgā uzstāsies Krievijas folkmūzikas apvienība "Otava E" • IR.lv

Liepājā un Rīgā uzstāsies Krievijas folkmūzikas apvienība “Otava E”

35
Grupas publicitātes foto

Piektdien koncerts “”Fontaine Palace”, sestdien Rīgas folklubā “Ala pagrabs”

Piektdien, 21.martā no plkst.21 Liepājas klubā “Fontaine Palace” norisināsies folkmūzikas un danču vakars, kurā savu jauno albumu prezentēs grupa “Otava E” no Krievijas, raksta aģentūra LETA. 

“Otava E” ir dziesminieku, mūziķu un stāstnieku kolektīvs, kurš savā mūzikā integrē krievisko un eiropeisko folkmūziku, apvienojot to ar mūsdienīgiem ritmiem un gan mūsdienīgiem, gan tautas mūzikas instrumentiem. “Otava E” ir neatņemama Krievijas lielāko etnomūzikas festivālu sastāvdaļa, un pēdējā laikā grupa aizvien biežāk manāma, uzstājoties arī Latvijā, – gan festivālos “Laba daba” un “Fontaine Festival”, gan kopā ar leģendāro pašmāju “folk” apvienību “Iļģi”. Liepājas koncertā grupa prezentēs savu jaunāko albumu “Što za pesni”, kā arī atrādīs videoklipu dziesmai “Pro Ivana Groove”, kuru “Otava E” dēvē par savu līdz šim nopietnāko veikumu vizualizāciju laukā. 

Pirms koncerta apmeklētājus iesildīs un deju soļos vedīs kapela “Paurupīte” no Rucavas. Vairāk informācijas ‘Fontane palace” mājas lapā

Savukārt sestdienas vakarā sākot no plkst.21 grupa uztāsies Rīgas folkmūzikas klubā “Ala pagrabs” Peldu ielā 19

Komentāri (35)

terrificpoodle 18.11.2020. 21.40

This blog looks just like my old one! It’s оn a totally different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colours!
Century Arms VSKA 7.62×39

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu