Dzintaru koncertzālē Intara Busuļa koncerts • IR.lv

Dzintaru koncertzālē Intara Busuļa koncerts

35
Dziedātājs Intars Busulis. Foto - Ieva Lūka, LETA

Koncertprogrammu veidos trešā studijas albuma “Citā©” dziesmu atskaņojumi

Dzintaru koncertzālē šovakar notiks mūziķa Intara Busuļa un “Abonementa orķestra” koncerts “Cita©”, raksta aģentūra LETA. Koncerts sola sniegt krāšņu un daudzveidīgu muzikālu piedzīvojumu. 

Koncertprogrammu veidos trešā studijas albuma “Citā©” dziesmu atskaņojumi. Jaunais albums klajā nāca šā gada maijā, un pirms tā izdošanas klausītāji tika iepazīstināti ar trīs singliem – “Pārdaugavas bārs”, “Bēbīšu maršs” un “Viss ir iespējams”, kas ātri kļuva par klausītāju iemīļotām dziesmām. Dziesmas ir tādas, kuru radīšanas procesā Kārlis Lācis un Busulis iedvesmojušies no klasiskās mūzikas tēmām, savijot tās ar pašu redzējumu un atrodot to, kas tuvs un saistošs šodienas mūzikas gardēžiem. 

Līdzās dziesmām no jaunā albuma koncertā izskanēs arī zināmas un iemīļotas dziesmas no iepriekšējiem Busuļa albumiem, kā arī neiztrūkstoši tiks izpildīta kāda no maestro Raimonda Paula dziesmām. Kopā ar Busuli koncertā uzstāsies “Abonementa orķestris”, kurā muzicē Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis un Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols un Gints Pabērzs. Muzikālo skanējumu kuplinās arī meiteņu trio “Ladies Sweet”.

Vairs nopērkamas tikai biļetes stāvvietās, cena Ls 12. Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu