Glābšanas darbi • IR.lv

Glābšanas darbi

5
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (5)

ilmisimo 30.07.2013. 11.55

Anna Egliena
11 hours ago
Ir.29.jūlijs. Sola lietu, vēju, krusu. Kaut arī Saeimas Kultūras komisijas sēdē tika solīts, ka juridisku šķēršļu nav un piektdien, 26.07. tiks uzsākta slapjo būvgružu aizvākšana arī no kastelas daļas 4.stāvā virs muzejiem, nekas tamlīdzīgs nav noticis: nav aizvākts ne kIlograms, ūdens lāma virs muzejiem gan ir mazinājusies = iesūkusies muzeju sienās. Neesot nokārtota fomalitāte: Prezidenta kanceleja neesot šo 4.stāvu nodevusi VNĪ, tāpēc VNĪ to nevar nodot būvnieku rīcībā. Darbības notiek saistībā ar Svētku zāli un Balto zāli. Nekādas darbības atiecībā uz pagaidu jumtu virs muzejiem nav manāmas. Bricis sola lietu. Ceturtdien būs 6 nedēlas. Es esmu no laukiem, no Latgales – un MAN TAS NAV SAPROTAMS.
https://www.facebook.com/anna.egliena?hc_location=timeline

+6
-1
Atbildēt

0

maija_ancite 30.07.2013. 14.07

Šī ēka taču pieder valstij, vai tās nekustamo īpašumu pārvaldītājam. Te nevienai valsts izzadzēju bandai nekāda peļņa “nespīd”, tāpēc valsts iestādes pat nekustina ausis par tām nelaimēm kas tur notiek. Tas nav ne Liepājas Metalurgs, ne Zelta tilts, ne Saktas puķu tirdziņš. Tā ir tikai sūda pils, pēc mūsu ierēdņu un valdošo darboņu ieskatiem, un tā var pagaidīt kad saule to izžāvēs, vai kad tā pati sabruks. Te svarīgi ir tie objekti no kuriem nāk “otkati” milzīgajai, korumpētajai ierēdņu bandai.

+6
-1
Atbildēt

0

ilmisimo 30.07.2013. 18.26

Agnese Margēviča ‏@AgneseMargevica 1h

Kad pēc nakamajiem 5 gadiem pētīs kur&kā valsts pazaudēja 10tus miljonu, 1/2 pašreizējā MK atbildēs: neatceramies,mēs hakeri glābam&tvītojām

https://twitter.com/AgneseMargevica

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu