Kalnciema kvartālā sestdien tirdziņš, bērnu izrāde un foto izsole • IR.lv

Kalnciema kvartālā sestdien tirdziņš, bērnu izrāde un foto izsole

13

Izsolē “Rādītprieks” 29 pazīstami un daudzsološi latviešu fotogrāfi izsolīs savus darbus

Sestdien, 15. decembrī Kalnciema kvartālā notiks Ziemassvētku tirdziņš (no plkst. 10 – 16), kurā būs iespēja iegādāties vietējo zemnieku un amatnieku veidotas Ziemassvētku dāvanas, nobaudīt gardus ēdienus un dzērienus – Vīnu veikalā saimniekos restorāna “Tvaiks” šefpavārs Kārlis Celms. 

Tirdziņa laikā plkst.11 un plkst.13 notiks izrāde bērniem “Kā saule gadījās”. Režisores Ingas Tropas jaunajā izrādē aktieri Lauma Balode un Kaspars Aniņš ar bērnu līdzdalību atklās brīnumus par zemes, saules, mēness, zvaigžņu, ūdens un cilvēka izcelšanos, izmantojot latviešu tautas teikas, virtuves rīkus un pārtikas produktus. Gūtos iespaidus bērniem būs iespēja atveidot un izgaršot no kopīgi pagatavotās piparkūku mīklas. Izrādes 15., 22., 29. decembrī 11 un 13 (Brūnajā mājā) . Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv 

No plkst.11 līdz 14 darbosies Kartona darbnīca un izklaides bērniem “Reinkartonācija” . Aicināts piedalīties ikviens interesents, kas vēlas kļūt par liecinieku kartona paku atdzimšanai! Viss, kas jādara – jāatnes uz darbnīcu tukša, izskalota dzērienu kartona paka un jāuzzin, kā tukšas kartona pakas pārtop eglīšu rotājumā, gaismas lukturītī, stilīgā putnu barotavā vai neparastā zvērā. Kopīgi tiks veidota lielā tetrapaku egle. Noslēgumā katram darbnīcas dalībniekiem tiks garšīgs pārsteigums vai suvenīrs.

No plkst.10 līdz 16 Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolas audzēkņu un pasniedzēju radošās darbnīcas 

Plkst. 15  sāksies fotogrāfiju izsole ” Rādītprieks”.  Izsole ir noslēgums divas nedēļas ilgušajai izstādei, kas bija apskatāma Kalnciema kvartālā. Izsole ir  nebijis notikums Latvijas fotomākslā – tiks izsolīti 29 talantīgu, atzītu un daudzsološu Latvijas fotogrāfu darbi. 

Fotogrāfi Andrejs Grants, Andris Kozlovskis, Arnis Balčus, Anda Bankovska, Kārlis Bergs, Aija Bley, Evelīna Deičmane, Jānis Deinats, Ieva Epnere, Jeļena Glazova, Evita Goze, Elīna Ruka, Alnis Stakle, Iveta Vaivode, Ilze Vanaga, Nils Vilnis, Māra Brašmane, Kaspars Goba, Mārtiņš Grauds, Ivars Grāvlejs, Aleksandrs Gronskis, Imants Gross, Reinis Hofmanis, Romāns Korovins, Anna Novikova, Aivars Purmals, Ģirts Raģelis, Andrejs Strokins un Diāna Tamane izsolē piedalās katrs ar vienu darbu. Visu fotogrāfiju sākuma cena būs 29 lati. 

 

 

 

Komentāri (13)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu