Raidījums: Jūrmalas mērs Truksnis plāno iestāties "Vienotībā" • IR.lv

Raidījums: Jūrmalas mērs Truksnis plāno iestāties “Vienotībā”

42
Jūrmalas mērs Gatis Truksnis. Foto: Edijs Pālens, LETA

„Vienotība” izvirza īpašus nosacījumus – pie amatiem jātiek vairākiem līdz šim opozīcijā bijušiem Jūrmalas domes deputātiem

Bez partijas palikušais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis apsver iespēju iestāties “Vienotībā”, svētdienas vakarā ziņo TV3 raidījums “Nekā personīga”.

“Vienotība” bijušo partijas LPP/LC biedru Truksni aicinājusi pievienoties savu biedru rindām, jo pašai neesot atrasts piemērots saraksta līderis partiju iekārotajā kūrortpilsētā.

Kad Ainārs Šlesers savu partiju likvidēja, Truksnis sācis meklēt citu politisko platformu. Saruna Truksnim bijusi ar “Vienotības” biedru Jūrmalas domē Juri Visocki. Pirms mēneša “Vienotības” valde izskatījusi iespēju Truksni uzņemt partijā un izvirzījusi īpašus nosacījumus, proti, ka pie amatiem jātiek vairākiem līdz šim opozīcijā bijušiem Jūrmalas domes deputātiem, vēsta raidījums.

“Nekā personīga” ziņo, ka šīs izmaiņas nepatīkot Trukšņa vadītās koalīcijas deputātam, bijušajam Jūrmalas mēram Raimondam Munkevicam (“Jūrmala – mūsu mājas”), kurš, lai to nepieļautu, sācis rīkoties un mēģina pierunāt savu priekšnieku Truksni iestāties Zaļo un zemnieku savienībā, nevis “Vienotībā” un apstaigā opozīcijas deputātus koalīcijas papildināšanai, ja no tās aizietu Truksnis.

Trukšņa uzņemšanai partijā “Vienotība” esot arī oponenti.

 

Komentāri (42)

Ieva Priedenfelde 04.11.2012. 20.28

Lembergu lai uzņem! Lembergs – Vienotības lokomotīve Ventspilī!

+22
-2
Atbildēt

1

    piziks > Ieva Priedenfelde 04.11.2012. 21.20

    Kāpēc tikai Ventspilī?! Lembergu par Vienotības nākamo premjerkandidātu!

    Mazais Jaunups jau pērn šim savējam izkārtoja Ls 450 000, — iebarošana un pieradināšana jau ir iesākta, un Vienotībai taču pirkšana — ne ražošana — tik ļoti patīk! :)

    +9
    -2
    Atbildēt

    0

Janis 04.11.2012. 20.25

Jā, Vienotībai vajag uzsūkt vēl kādu bariņu bijušo PLL darboņu, tas noteikti palīdzēs, Solvita un Zaķis jutīsies savā kompānijā.
Veiksmi!

+20
-3
Atbildēt

5

    andris902 > Janis 04.11.2012. 21.23

    …Optiskais Tēmekli….ko Tu par Vienotību uztraucies?…Tev taču ir ko mīlēt – arī bez Vienotības….Saskaņas centrs nodrošinās visu vēlmju piepildījumus, pārējie koalīcijas partneri iestādīs naudas koku un atliks vien papurināt – birs kā no pārpilnības raga….

    +3
    -14
    Atbildēt

    0

    piziks > Janis 05.11.2012. 14.36

    ZanE, izskatās, ka Vienotības augšas — un dekoratīvās priekšas, protams! — nolēmušas, ka Vienotība kā partija atsakās no ideju partijas statusa un turpmāk Vienotību vēlas būvēt kā VARAS TEHNOLOĢIJAS partiju.

    Principi traucē, — tāpat kā Repšem un Dombrovskim Satversme traucēja un nācās ļoti skaļu neapmierinātibu izteikt.

    Kas Skandināvijā notiktu ar politiķi, kurš kaut ko tādu atļautos klusi nodomāt, kur nu vēl pateikt? Un naafig kaut kādi principi partijai, kura mazJaunupu turpina turēt sevī par visu vari!

    Ja par naudas koka purināšanu, kurš vēl partijnieks — ar savas partijas piekrišanu un atbalstu! — ir vairāk savam privātkolhozam/BK izpurinājis par vienotībnieku Jaunupu jr.?

    Zatlers ar dzīvokli un auto? Zatlers vismaz Vienotību iztīrīja no Kr-r-r-ristovska, Kampara utml. No Zatlera rīkojuma vivairāk ieguva tieši Vienotība, — pašī rokas nesmērēja, kaut arī negribēja, tomēr Vienotību šogad piecieš jau labprātāk nekā pērn tiešī ārkārtas vēlēšanu Vienotibai veiksmīga sieta dēļ! Ko Vienotības purinātājs tikpat labu padarijis? … :))

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > Janis 04.11.2012. 20.46

    …Jāni….varbūt Vienotība ņēmusi piemēru no RP – bijušo PLL/LC biedri Žannu Kulakovu “uzsūcot” Zatlera partijā….un…nav ne vainas, vai ne?…:)

    …ja nopietni – Vienotība izdarītu milzīgu kļūdu, jācer, ka saprāts tomēr ņems virsroku….

    +9
    -5
    Atbildēt

    0

    Ojārs > Janis 04.11.2012. 22.35

    Ka nav citas izvēles kā tikai Vienotība un SC?
    ——-
    protams, ka ir – NA(TB).

    +10
    -5
    Atbildēt

    0

    piziks > Janis 04.11.2012. 20.59

    ZanE, saprāts Vienotībā?! Kad? Kur? Nu ne jau Vienotības partijiskajā elitē/augšā un ne jau lielos daudzumos. Vēl vakar pat
    Čepāni nācās norakstīt, kaut IČ lidz šim tur nebija tā kaitīgākā, bet nu laikam biedriski straujāk sākusi pūt: vilku bars, kam līdzi kaukt?

    LTV tikko Viņķele atsakās minēt ciparus/ieņēmumus, domājot par diferencētiem neapliekamajiem minimumiem. Pirms 3 gadiem JL vadoņpajolis Repše bija nospriedis, ka augstākus nodokļus var dīrāt jau sākot ar Ls 300. Viņķele neteiks, Dombrovskis izvairās, kā parasti.
    Tad, ko — turpināt cerēt uz Vienotību, kura atkal kaut ko uzgāzīs uz galvas!
    Ja par Truksni, ko Vienotībai sevī iesūkt, tad… — ko nu teiks visi tie Vienotības fani, kuri līdz šim ticēja visiem, kas Truksni utml. aplika?

    A izrādās, Truksnis Vienotībai atklājis savus klusos slepenos — un, protams, ļoti labos! — darbus! :)

    +13
    -3
    Atbildēt

    0

Elīna Barkovska 04.11.2012. 22.26

Andris Rāviņš ar Ziedoni Cauni ar būtu V zelta fonds:))

+12
0
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu