Par lāču mammu Velgu Vītolu raksta britu prese • IR.lv

Par lāču mammu Velgu Vītolu raksta britu prese

35
Attēls no ''Daily Mail'' interneta portāla.

Lielākā tabloīda ”Daily Mail” interneta portālā aprakstīts zvērkopes dzīvesstāsts

Zvērkopes Velgas Vītolas lielā dzīvnieku mīlestība un neparastais dzīvesstāsts kļuvis zināms arī citur pasaulē – par latvieti lasāma publikācija lielākā britu tabloīda ‘’Daily Mail” interneta portālā, vēsta diena.lv.

Publikācijā stāstīts, ka Vītola savās mājās jeb ‘’būdā”, kā to nodēvējis ‘’Daily Mail”, reiz pieņēmusi pamestu lāču mazuli vārdā Ilzīte, kas spēlējies ar sievietes bērniem, devies kopīgās ģimenes pastaigās un pat gulējis Velgas gultā. Portāls raksta, ka Vītola lāceni Ilzīti līdz ar vēl vienu pamestu lāču mazuli uzgājusi dziļā mežā netālu no viņas mājas Līgatnes Nacionālajā parkā un aiznesusi abus mazuļus uz savu būdu. “Abi mani lāči uzauga mājā. Tie katru rītu modināja manus bērnus uz skolu,” Vītolu citē ‘’Daily Mail”.

Viens no mazuļiem vēlāk nomiris, taču Ilzīte uzaugusi Vītolas ģimenē. Ar viņu Velgai izveidojusies ļoti cieša saikne, raksta portāls. “Viņai patīk dot man, savai mammai, buču – jebkurš cits cilvēks zaudētu savu galvu, ja viņš ko tādu pamēģinātu.”

‘’Daily Mail” uzsver, ka Ilzīte nav vienīgais neparastais mājdzīvnieks, kas uzaudzis Vītolas – “visu dzīvnieku mātes” – mājās. Viņas savvaļas radību zvērnīcā pabijuši dažādi dzīvnieki, sākot ar ežiem un beidzot ar alni vārdā Fredis.

Laipnā 55 gadus vecā sieviete medijam atzinusi, ka viņas dzīves apstākļi nav ideāli, taču viņa savās mājās piedzīvojusi visus dzīves laimīgākos brīžus, kuri vienmēr bijuši saistīti ar dzīvniekiem, lasāms ‘’Daily Mail” publikācijā.

Komentāri (35)

Juris 16.09.2012. 00.38

Pasmagi ir komentēt pēc cilvēka, kurš atļaujas vemt uz galda, no kura pats ēd, tomēr paldies par ziņu, gribēju pajautāt, kad aizraujošas reportāžas varēšu lasīt žurnālā Ir?

+1
0
Atbildēt

0

janazakovica 14.09.2012. 14.22

varbut velga vitola ir istaa lacplesa mate..zel ka pumpurs to savaa eposaa nepaspeja piemineet..jo kaa zinams lacplesis radaas sievietes un laca sadarbibas rezultaataa…nerti teikt kaadaa..un taa ari radaas lacplesa ordenis..ipatni gan tie latviesi..

0
-4
Atbildēt

2

    Juris > janazakovica 16.09.2012. 00.26

    Nē Ino, puisim vienkārši pietrūcis tēva bērnībā (pavēro viņa akurāti sasieto šallīti-tieši, kā vecāmamma lika darīt). Tēvs dēlam būtu iemācījis, ko drīkst atļauties, un ko vairs ne. Žēl protams puiša.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    dro > janazakovica 14.09.2012. 17.08

    Agrāk domāju, ka esi pareizticīgs biseksuālis, bet tagad izrādās, ka tev nav svešas arī zoofila jūtas…

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu