Uzņēmums „Infogr.am” nominēts labākā jaunā uzņēmuma balvai • IR.lv

Uzņēmums „Infogr.am” nominēts labākā jaunā uzņēmuma balvai

22

Starptautiskās konferences balvu nominantu pulkā vēl igauņi un lietuvieši

Latvijas censoņu interneta grafikas uzņēmums „Infogr.am“, kas arī Ir.lv ir veidojis infografikas, nule kā izvirzīts Ziemeļeiropas tehnoloģiju konferences „Arctic15balvai kā 2012.gada labākais jaunais uzņēmums. Par to Ir.lv informē uzņēmuma līdzdibinātājs Uldis Leiterts.

“Infogr.am nominācija parāda, ka Latvijas uzņēmumi ir labākie reģionā, tas ir liels brīdis visai mūsu jauno tehnoloģiju uzņēmumu nozarei,” saka Uldis Leiterts, kurš pirms dažām nedēļām paziņoja par simttūkstošo infografiku, kas radīta, izmantojot uzņēmuma izstrādāto aplikāciju.

Pirmdien izziņoto „Arctic 15″ nomināciju vidū ir arī lietuviešu sociālais tīkls “Eskimi” un igauņu “Pipedrive”. No Latvijas uzņēmumiem „Infogr.am” ir vienīgais, kas nominēts balvai.

„Arctic15″ ir lielākā tehnoloģiju konference Ziemeļeiropā un Baltijas reģionā. Tā notiek reizi gadā Helsinkos. Šogad konference notiks 17. un 18.novembrī.

„Infogr.am” ir Latvijas tehnoloģiju start-up uzņēmums, kas piedāvā ērti lietojamu infografiku izstrādes rīku ziņu portāliem un blogiem. Uzņēmuma pakalpojumus patlaban izmanto vairāk nekā 90 000 žurnālistu un blogeru visā pasaulē.

„Infogr.am” šā gada februārī dibinājuši Uldis Leiterts un Raimonds Kaže.

 

Komentāri (22)

Laura Afanasjeva 11.09.2012. 09.06

Apsveicu uzņēmumu un tā dibinātājus ar augsto starptautisko novērtējumu. Šis ir piemērs tam, ka inovatīva domāšana, smags un intensīvs darbs var nest un nes augļus, pie tam visai īsā laika periodā. Novēlu panākumus un izdošanos turpmākajā darbā. Pozitīvs un iedvesmojošs piemērs.

Veiksmīgu dienu viesiem!

0
0
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu