Aicina uzmanīties no viltus biļetēm uz Lady Gaga koncertu • IR.lv

Aicina uzmanīties no viltus biļetēm uz Lady Gaga koncertu

17
Ledy Gaga ar saviem faniem. Foto: AFP/LETA

Lady Gaga koncerts Mežaparka estrādē norisināsies jau nākamnedēļ – 23.augustā

Koncertaģentūra “FBI”, kas Baltijas valstīs rīko Lady Gaga koncertu, aicina uzmanīties un neiegādāties koncerta biļetes “no rokas”, jo konstatēti jau vairāki biļešu viltojumi, aģentūru LETA informēja koncertaģentūras “FBI” sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš. Oficiālie Lady Gaga koncerta biļešu izplatītāji ir “Ticketpro”.

“Ticketpro” pārstāvis Latvijā Uģis Liepiņš informēja, ka viņu rīcībā nodotas aptuveni 40 viltotas koncerta biļetes, kuras pircēji iegādājušies ar dažādu sludinājumu palīdzības “no rokas”. Dažos gadījumos biļetei līdzi iedots arī viltots “Maxima” veikala čeks, tā ar viltu radot priekšstatu, ka biļete ir īsta, jo “Maxima” veikalu informācijas centros tiešām atrodas “Ticketpro” biļešu kases.

Lai arī viltotā biļete var izskatīties ļoti līdzīga oriģinālajai, pie ieejas norises vietā visas koncerta biļetes tiks skenētas un apmeklētājiem ar viltotām biļetēm ieeja tiks liegta, uzsvēra Kārkliņš.

Ja par iegādāto biļeti radušās šaubas, biļetes īpašnieks aicināts savlaicīgi sazināties ar biļešu izplatītāju – firmu “Ticketpro”.

Pieckārtējās “Grammy” balvas ieguvējas Lady Gaga koncerts Mežaparka estrādē norisināsies jau nākamnedēļ, 23.augustā. “Ticketpro” biļešu kasēs, kā arī internetā “www.ticketpro.lv” biļetes pieejamas, sākot no 29 latiem.

Lady Gaga šovs būs viens no iespaidīgākajiem ārvalstu mūziķu koncertiem, kas līdz šim norisinājies Mežaparka estrādē. Skatuves dekorācijās galvenā loma būs apjomīgai pilij, kuras fonā norisināsies “Born This Way” balle.

Kā vēsta mediji, šova vēstījums būs cīņa pret jebkādu diskrimināciju, cilvēktiesību ierobežošanu un pašizteiksmes apspiešanu.

Skatuves noformējums ir apjomīgākā teatrālā uzbūve, kāda jebkad radīta koncertturnejai. Pils konstrukcijas un skatuves pārvietošanai vien ir nepieciešamas 15 smagās automašīnas ar 16 metru garām piekabēm, skaidroja turnejas skatuves dizaina izstrādātājs, uzņēmuma “Tate Towers” vadītājs Džeimss Fairorts.

 

Komentāri (17)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu