Šovakar pēdējais brīvdabas koncerts Kalnciema kvartālā • IR.lv

Šovakar pēdējais brīvdabas koncerts Kalnciema kvartālā

27
Grupa "Latvian blues band" šovakar koncertēs Kalnciema ielas kvartālā

Kalnciema kvartālā notiks iknedēļas tirdziņš un pēdējais brīvdabas koncerts – spēlēs “Latvian Blues Band”

Ceturtdien, 15. septembrī no plkst. 16.00 līdz 20.00 Kalnciema kvartālā (Kalnciema un Melnsila ielas stūris) norisināsies tradicionālais zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties aktuālākās rudens veltes, iecienītos lauku labumus, kā arī dažādas rotas, apģērbus, aksesuārus, skaistumkopšanas līdzekļus un daudz ko citu.

Šis ir pēdējais ceturtdienas tirdziņš šajā sezonā, jo no 1. oktobra tirdziņi atkal notiks katru otro sestdienu 11.00-17.00 (1. oktobrī, 15. oktobrī, 29. oktobrī, 12. novembrī utt.).

Šīs vasaras piesātināto koncertsezonu Kalnciema kvartālā noslēgs vērienīgs Latvian blues band brīvdabas koncerts (plkst. 20.30).

Grupa ir labi zināma pašmāju mūzikas vērtība, kas desmit gadu darbības laikā kļuvusi par vienu no starptautiski atpazīstamākajām latviešu grupām. Latvian blues band ir iesildījuši daudzus blūza māksliniekus, uzstājušies klubos un festivālos Eiropā, ASV un Kanādā. Šī gada maijā grupa izdeva savu pirmo DVD koncertierakstu, kas tapis par godu Latvian blues band desmit gadu jubilejai.

Ieeja bez maksas. Kalnciema kvartāla programma var sekot www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

 

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu