Izsolīs mūziķa Imanta Dakša instrumentus • IR.lv

Izsolīs mūziķa Imanta Dakša instrumentus

23
Foto - Jānis Saliņš, f64

Veikalā “Otrā elpa” notiks mūziķa Imanta Dakša mūzikas instrumentu un interesantu priekšmetu izsole 

Līdz 10.septembrim veikalā Otrā elpa notiks mūziķa Imanta Dakša mūzikas instrumentu un dažādos ceļojumos iegūtu priekšmetu izsole, raksta aģentūra LETA . Kopumā izsolei sagatavots 21 dažāda izmēra, izcelsmes un nozīmes priekšmets, kuru vidū ir gan šamaņu un mūku somas, gan rituālās maskas, gan savdabīgi mūzikas instrumenti. Izsolīta tiks arī Dakša baltā ģitāra, kuru mākslinieks kādā dziesmā nodēvējis par savu sievu, kā arī melnbaltais meksikāņu pončo, kurā mūziķis pirms vairākiem gadiem prezentēja albumu Vēl nedzimušas reliģijas templī Rīgas cirkā. 

Vairāksolīšana būs iespējama gan veikalā Otrā elpa, gan sociālajos medijos Facebook un Draugiem.lv. Izsoles norises laikā veikalā būs iespējams iegādāties arī mūziķa albumus. Izsoles noslēguma pasākums notiks 10.septembrī Baltās nakts laikā, kad plkst.21.00 notiks arī mūziķa koncerts, kura vadmotīvs Gājputni aizlido. Labdarības veikals Otrā Elpa atrodas Rīgā, Marijas ielā Berga Bazārā.

Komentāri (23)

mario1 06.09.2011. 15.21

Dažreiz ir vērts pārdot savus instrumentus, lai tauta uzzinātu, ka tādi mūziķi vispār ir.

Dažām mūsdienu latviešu “rakstniecēm” arī ieteiktu izsolīt savus spalvaskātus vai datorus, lai mums ap viņu “darbiem” nav vairs jānomokās.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu