"Ir" "zīlītes" saņem Eiropas zelta godalgu • IR.lv

“Ir” “zīlītes” saņem Eiropas zelta godalgu

23

Žurnāla “Ir” pārstāvja Voldemāra Dūduma izveidotā kampaņa īso vēstījumu sociālajā tīklā “Twitter”, kuras galvenās varones ir zīlītes, izpelnījusies zelta godalgu.

Tā piešķirta asociācijas “Art Directors Club of Europe” organizētajā reklāmas festivālā “Labākais Eiropas dizains un reklāma”, ziņo biznesa portāls “Nozare.lv”. 

Pagājušās nedēļas beigās Barselonā žurnāla “Ir” izveidotais “zīlīšu” konts, kas tika izveidots šā gada februārī, festivālā saņēmis zelta godalgu digitālajā kategorijā. Šis ir pirmais gads, kad Latvija ieguvusi augstākās pakāpes apbalvojumu. 

Kopumā festivālā šogad pieteikti 903 darbi no 25 valstīm. Piecās kategorijās šogad tika pasniegts viens “Grand Prix” un 32 zelta apbalvojumi. No Latvijas katru reizi tiek pieteikti visi radošās izcilības festivāla “ADwards” pirmās un otrās pakāpes ordeņu saņēmēji, kā arī ir atsevišķi individuālie darbu iesniedzēji.

“Grand Prix” šogad saņēma Vācijas aģentūra “Jung von Matt AG” par Dortmundes koncertzālei izstrādāto kampaņu “Dortmund Concert Milk”. 

Festivālu organizē asociācija “Art Directors Club of Europe”, kurā kopš 1990.gada apvienojušies 21 valsts radošās reklāmas industrijas pārstāvji, tajā skaitā Latvija un Igaunija. Asociācijas mērķis ir sekmēt un apbalvot Eiropas dizaina un reklāmas radošās izcilības. Festivāls šogad svinēja 20 gadu jubileju, bet Latvija tajā piedalās kopš 2006.gada.

Komentāri (23)

Ieva 11.07.2011. 22.42

Fantastiski! Tikai Apsveicami!

+2
0
Atbildēt

0

piziks 12.07.2011. 11.36

A kur info par Dūduma izmantotā speķa izcelsmi?! :) Te taču bija iespējas reklamēt arī Latvijas speķi. Voldemār, kur Tavas tālākās kreAktivitātes? :)

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu