Bedru akcijai taustāms rezultāts • IR.lv

Bedru akcijai taustāms rezultāts

13
Bedre Trijādības ielā, Rīgā, pēc remonta. Foto: Kaspars Krafts, F64

Salabota Ir akcijā norādītā bedre Trijādības ielā Rīgā

Aprīļa vidū rīkotājai Ir akcijai par autoceļu un ielu kvalitāti ar baltā tērptiem cilvēkiem, kas Rīgas ielās brīdināja braucējus par bedrēm, ir vismaz viens taustāms rezultāts – salabota bedre Trijādības ielā, vēsta aculiecinieki.

 

Dienu pēc tam, kad par fotoattēlā redzamo nopietno šķērsli braucējus Trijādības ielas malā brīdināja Ir baltā tērptais sūtnis, bedrē tika ievietota apbraukšanas brīdinājuma zīme. Tagad bedre ir salabota, vēsta braucēji – aculiecinieki.

 

Lai arī tā ir tikai viena bedre, redzams, ka šādai akcijai var būt taustāms rezultāts. Iespējams, tieši katra braucēja un kājāmgājēja līdzdalība ir vajadzīga, lai piespiestu lēmējus kaut ko darīt lietas labā.

Komentāri (13)

daina_tabuna 29.04.2011. 17.03

Tikpat labi tā ir tīrā sagadīšanās. Šaubos vai baigi palīdzētu pat ja noliktu veselu baltā tērptu cilvēku bataljonu uz ceļa Nīca- Rucava- Lietuvas robeža. Vai arī Pļaviņu apvedceļš- Aiviekste. Vai Rīga- Jaunmārupe. Vai galu galā- uz Salu tilta, kas drīz sadalīsies pirmreizinātājos.

+4
0
Atbildēt

1

    ribens > daina_tabuna 02.05.2011. 15.30

    Pļaviņu apvedceļš – Aiviekste nav vēl tas sliktākais ceļš! Tur ir daudz ielāpu/nelīdzenumu, bet bedru būtībā nav. Trakākais, kas tur bija, – tilti ir salaboti.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Linguistical, SIA 29.04.2011. 17.32

Dolārs дело говорит. Pilnībā pietiek pieteikt problēmu (bedri) RDSVC un tā tiek ļoti operatīvi salabota. Un nav jārīko nekādas akcijas.

Ja nu vēl kāds nezin, tad par bedrēm Rīgā var ziņot šeit http://www.rdsd.lv/?ct=bedriites vai pa tālruni 80003600.

+5
-1
Atbildēt

1

    Evija Zauere > Linguistical, SIA 01.05.2011. 18.01

    +1

    variet stāvēt pie bedrēm līdz ģībienam, kamēr bedre netiks pieteikta kā remontējama RDSVC neviens par to pat nezinās. Es esmu pieteicis bedres un dienas laikā tās ir bijušas salabotas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Valdis Ādamsons 29.04.2011. 17.32

Redzams gan, ka darbiņš nu nav un nav līdz galam padarīts, nepieminot tādu terminu, kā “kvalitāte,” – asfaltiņš mazlietiņ pietrūcis…, lai saulīte neparādītu brāķi!
Re, kur ļoti ļoti asa “kante palikusies ” pa perimetru!

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu