Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

4

Kultūras un izklaides notikumi

 

KINO. SKANDINĀVU FILMAS
No 25. līdz 28.novembrim kinoteātrī K Suns plkst.18 un 20 demonstrēs filmu programmu Sievietes skats, kurā iekļautas norvēģu un dāņu spēlfilmas, ko veidojušas režisores sievietes. Šī programma ir reta iespēja redzēt aktuālākos ziemeļvalstu režisoru darbus, novērtēt filmas, kas guvušas starptautiskus panākumus. Dānijas programmu veido trīs pasaulē atzītu režisoru – Anetes K.Olesenas, Pernilles Fišeres Kristensenas, par filmu Izglītība Oskaram nominētās Lones Šērfigas darbi. Savukārt Norvēģiju pārstāv Evas F.Dāras, Margrētas Olinas un Sāras Jonsenas filmas. Ieeja par brīvu.
Kinogalerija.lv, Kinoskola.lv

KONCERTS. NELSONS UN BIRMINGEMAS ORĶESTRIS
26. un 27.novembrī plkst.19.30 Nacionālajā operā kopā ar pianistu Vestardu Šimku un Birmingemas orķestri muzicēs izcilais latviešu diriģets Andris Nelsons. Programmā Sergeja Rahmaņinova Trešais klavierkoncerts un Gustava Mālera Piektā simfonija. Biļetes uz šiem diviem koncertiem sen izpirktas, bet koncertu translēs Latvijas televīzija un radio – LR3 Klasika 26.novembrī plkst.19.30, LTV1 27.novembrī plkst.21.15, bet mobilajā tālrunī, aktivizējot saiti m.lmt.lv, – 27.novembrī plkst.21.15.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu