Drošības nauda Miķelsona atbrīvošanai savākta • IR.lv

Drošības nauda Miķelsona atbrīvošanai savākta

13
Gatis Gierts, F64

Pagaidām nav zināms, vai jau trešdien Miķelsonu atbrīvos

Savākta 50 tūkstošus latu lielā drošības nauda, lai bijušais Latvijas energokompānijas "Latvenergo" valdes priekšsēdētājs Kārlis Miķelsons varētu tikt atbrīvots no apcietinājuma, atsaucoties uz Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā sniegto informāciju, ziņo BNS.

Pagaidām gan nav zināms, vai jau trešdien Miķelsons no cietuma varētu tikt atbrīvots.

Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa otrdien, pārskatot iepriekš noteiktā drošības līdzekļa – apcietinājuma – piemērošanu Miķelsonam, nolēma, ka viņš varēs tikt brīvībā, ja viena mēneša laikā tiks samaksāta drošības nauda 50 tūkstošu latu apmērā.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs vaino "Latvenergo" amatpersonas un privātuzņēmumu pārstāvjus vairāk nekā 1,13 miljonu eiro (794,2 tūkstošu latu) noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanā.

Komentāri (13)

mxblack 18.08.2010. 17.21

Mafijai tā ir tikai tāda kabatas nauda sīkiem izdevumiem. Jālaiž mājā jau viņš bija, citādi vēl neizturēs un sāks par daudz muldēt. Var dabūt ciest vēl citi, tikpat nevainīgi kā viņš. Ja nu vienīgi atkal kādam piemetas kāda dīvaina kaite un viņš pārstāj runāt vispār, kā tajā 3 milijonu lietā toreiz. Un visi gali ir ūdenī vēl šodien.

+8
-2
Atbildēt

0

laura_skeltina 18.08.2010. 20.39

Drošības naudas savākšana bija tīrākais teātris. Vēl varētu ticēt advokāta teiktajam pēc tiesas lēmuma, ka nezinot, vai ģimenei ir tāda nauda. Bet, ja tā tiek “atrasta” nepilnas diennakts laikā, tad nu atliek “sliktu aktieru” teātris. Var jau būt, ka advokāts vai prokurors bija laicīgi noteicis drošības naudas lielumu.

+3
0
Atbildēt

0

astra_ozo 18.08.2010. 19.17

Tiešām asprātīgi – “ir savākta”…

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu