Šlesers: Ulmanis varētu būt PLL prezidenta amata kandidāts • IR.lv

Šlesers: Ulmanis varētu būt PLL prezidenta amata kandidāts

19
Gatis Ģierts, f64
Indra Sprance

LPP/LC līderis izvairīgs par Ulmani kā kandidātu uz premjera krēslu

Apvienības “Par labu Latviju” (PLL)  vadītājs, eksprezidents Guntis Ulmanis varētu būt PLL prezidenta amata kandidāts, Ir.lv sacīja LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers.

Šlesers uzsvēra, ka jautājums par PLL prezidenta amata kandidātu pašlaik nav dienaskārtībā, tomēr “es pats personīgi, paužot savu personisko viedokli, saku, ka jā, viņš varētu būt.”

Šlesers atzina, ka to, vai Ulmanis varētu tikt nosaukts kā premjera vai, piemēram, prezidenta amata kandidāts PLL izlemšot tuvākajā laikā, kad tiks apstiprināti 11.Saeimas vēlēšanu kandidātu saraksti.

“Man ir liels gandarījums, ka Ulmaņa kungs ir paziņojis, ka viņš ir gatavs iet sarakstā, tas ir nopietns pagrieziens visā mūsu darbībā, es to augsti novērtēju un es domāju, ka Latvija no tā tikai un vienīgi iegūs,” pauda Šlesers.

Ulmanis jau iepriekš uzsvēra, ka jautājums par viņa kā iespējamā PLL prezidenta amata kanidāta nosaukšana “nav darbakārtībā”. Tomēr eksprezidents pauda gatavību uzņemties valdības veidošanu, ja prezidents viņam šādu iespēju dotu.

“Es neesmu šeit nācis un neko neesmu domājis par amatiem, bet, ja būs tāda nepieciešamība, un es jutīšu, ka tas ir mans pienākums to darīt, tad es to darīšu,” iepriekš sacīja Ulmais.

.

Komentāri (19)

daina_tabuna 02.07.2010. 14.52

Patiesībā piektā daļa precīzu prognožu trešdaļgadsimtu uz priekšu- tas ir sasodīti labs rezultāts.

Tīri no tehnoloģiju viedokļa gan nemaz nav tik grūti prognozēt to, kas būs 2043. gadā. Interesantāk būtu prognozēt ģeopolitisko situāciju un demogrāfiju. Patiesībā- tas ir ļoti cieši saistīts, jo gadījumā, ja nebūs vairāki videji lieli vai viens liels karš, tad pārapdzīvotības problēma būs jārisina tieši ar tehnoloģijām.

+3
0
Atbildēt

0

mary75 02.07.2010. 14.39

Nu jā, visnekritiskāk savu veselības stāvokli novērtē ārsti, taisni tiem bieži konstatē ielaistas slimības.
Tas sakarā ar tā eksperta finansu krahu.
Un, kas tur teicis, – mēs zinām vienīgi to, ka nezinām neko.
Tādas asociācijas rodas.
Ekspertus uzklausi, bet, paļaujies uz veselo saprātu.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu