Koalīcija vēl neizlmej par LTV “milžu cīņām“ • IR.lv

Koalīcija vēl neizlmej par LTV “milžu cīņām“

21
Lita Krone, LETA
Indra Sprance

Domburs: nav skaidrs, kā LTV atspoguļos priekšvēlēšanu procesu

Par priekšvēlēšanu diskusiju jeb tā dēvēto “milžu cīņu” organizēšanu tuvākajā laikā lems Nacionālā radio un televīzijas (NRTP), kā arī visu Saeimā pārstāvēto politisko spēku pārstāvji, par to pirmdien pēc koalīcijas sanāksmes žurnālistus informēja premjers Valdis Dombrovskis (JL).

Kā skaidroja Dombrovskis, koalīcijā nav konceptuālu iebildumu pret to, ka Latvijas Televīzijai tomēr arī šogad vajadzētu organizēt “milžu cīņas”. Pēc aptuvenām aplēsēm tas varētu izmaksāt ap 40 000-50 000 latu, taču to, vai rīkot šādus raidījumus vai nerīkot, esot jāizlemj NRTP, kā arī visu Saeimā pārstāvēto politisko partiju pārstāvjiem.

Raidījuma “Kas notiek Latvijā?” vadītājs Jānis Domburs pirmdien žurnālistiem pēc koalīcijas sanāksmes sacīja, ka pašlaik neesot skaidrības par to, kādā veidā LTV plāno atspoguļot priekšvēlēšanu procesu – izskan priekšlikumi šos jautājumus “integrēt” esošajos raidījumos, taču neesot skaidrības par to, kas un kādā formātā notiks. “Jautājums ir, vai mums ir valsts, kas sevi ciena,” sacīja Domburs, norādot uz šo diskusiju raidījumu nepieciešamību.

Domburs arī neslēpa, ka viņa pērn parakstītā vienošanās ar LTV paredz nosacījumu, ka šajā priekšvēlēšanu laikā, ja LTV organizē atsevišķu priekšvēlēšanu diskusiju ciklu, vismaz puse raidījumu uz līdzvērtīgiem nosacījumiem jāvada viņam, tajā skaitā arī pēdējais noslēdzošais.

Domburs pieļāva, ka tas ir iemesls, kādēļ LTV šobrīd nevēloties organizēt atsevišķu raidījumu ciklu, bet gan vērtē iespējas šīs diskusijas iekļaut jau esošos raidījumos.

.

Komentāri (21)

IneseT 28.06.2010. 17.03

lūk iemesls kamdēļ pat neizskatu iespēju iegādāties piekaramo velosipēda atslēgu. labāk braukāju ar savu ls 300 vērto Meridu, zinot ka nekur netaisos to atstāt, vasarā alusdārzos pieslienu pie tukša krēsla rokas stiepiena attālumā. kam man riskēt to pieslēdzot pie rimčika lai iznākot paliktu ar saviem iepirkuma maisiņiem un izmisīgu skatienu meklētu vietējos urlas, kas čiepj savai kārtējai devai…

+1
0
Atbildēt

0

ssolaris 28.06.2010. 15.26

tāpēc man ir vecs nedārgs [40 ls] holandiešu veļļuks! protams būs ļoti žēl ja aizies, bet vismaz nebūs lieli zaudējumi. galvenais lai ripo :]

+1
0
Atbildēt

1

    juris > ssolaris 28.06.2010. 16.09

    Man ir bijuši 2 tādi velosipēdi – grabažiņas, abi divi arī ir aizgājuši. Jā, vienīgais mierinājums ir mazs materiālais zaudējums, bet morālais gan ir liels.
    Tagad nezinu, kur lai dabūju jaunu, lētu grabažiņu, jo nezinu, vai nepērku zagtu.
    Bet ar pašreizējo pārvietojos tikai un vienīgi tad, ja galamērķi ir kur droši atstāt.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Krista Vitena 28.06.2010. 15.17

Tāpēc man ritenis ir tikai vizināšanās līdzeklis, bet ne pilnvērtīgs pārvietošanās rīks, jo nekur jau to nevar atstāt. Vienīgi pa tirdziņiem var izbraukāties un sapirkties:(

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu