Jāņu brīvdienās aizturēti 350 dzērājšoferi • IR.lv

Jāņu brīvdienās aizturēti 350 dzērājšoferi

35

Pagājušajā diennaktī iereibuši braukuši 63, rekordskaits bijis Jāņu dienā
Pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēti 63 iereibuši autovadītāji, kuru asinīs alkohola koncentrācija pārsniedza pieļaujamo normu, ziņo aģentūra LETA. Kopā četrās šīsnedēļas brīvdienās aizturēti 350 iereibuši autovadītāji.
Jau vēstīts, ka rekordskaits dzērumā braucēju pieķerti Jāņu dienā – 124. Pagājušajā diennaktī  Latvijā pārbaudīti 7218 vadītāji, no tiem Rīgas reģionā – 3435. Rīgas apkārtnē iereibuši braucam pieķerti 30 šoferi.
Lai arī dzērājšoferu bijis daudz, satiksmes negadījumos bojāgājušo nav. Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš, kurš pirms Jāņiem izsludināja nebijušu policijas kārtības pieskatīšanas akciju, par to paudis gandarījumu, vienlaikus būdams pārsteigts, ka tomēr tik daudz braucēju pret alkohola lietošanu izturējušies tik vieglprātīgi.

.

Komentāri (35)

Anonīms 16.02.2017. 11.53

Varējāt jau mazliet vairāk aprakstīt to, kas tad ir tā kredītvēsture, lai cilvēki beidz mistificēt šo jēdzienu un sāk apzināties, ka tas nav nekāds pasaules gals. Ir aizdevēji, kuri izsniedz aizdevumus ar negatīvu vēsturi, atliek vien ienākt un izvēlēties sev piemērotāko – https://bezprocentukrediti.lv/atrie/ar-sliktu-kreditvesturi

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu