Nomadu pulcēšanās Liepājā • IR.lv

Nomadu pulcēšanās Liepājā

23

 

No pirmdienas, 24. maija līdz 1. jūnijam Liepājā norisināsies Starptautiskais teātra festivāls bērniem un jauniešiem “NoMadi”. 

“NoMadi” būs vieta, kur gados jauniem cilvēkiem sastapties ar tiem, kuriem jau ir nopietnāka dzīves pieredze. Satikties, lai kopīgi domātu un sarunātos, lai mēģinātu izprast jautājumus, kas svarīgi ikvienam neatkarīgi no vecuma.

Festivāla galvenais mērķis – radīt vidi jēgpilnai sarunai starp bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem par to, kas viņus vieno un šķir, norāda festivāla rīkotāji.

Izrādes pavisam maziem bērniem un jau lielākiem kā arī vecākiem un skolotājiem rādīs teātra trupas no Dānijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Igaunijas un Latvijas.

Biļetes uz Nīderlandes deju trupas De Stilte izrādi “Rotaļnieks” Rīgā 26. maijā plkst. 19.00 nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un bilesuparadize.lv

Biļetes uz pārējām festivāla izrādēm Liepājā nopērkamas bezrindas.lv, Liepājas teātra kasēs un pirms izrādēm.Ar pilnu festivāla pasākumu programmu var iepazīties festivāla mājas lapā: http://festivals.nomadi.lv/

 

Komentāri (23)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu