Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. JĀNIS ELSBERGS. BEZ VARIANTIEM. IZDEVNIECĪBA AMINORI. Apkopotie dzejoļi tapuši pēdējo četrpadsmit gadu laikā. Liriskā varoņa pārdzīvojumi un jūtas atainoti īpaši atkailināti, ar augstu atklātības un godīguma pakāpi. Elsbergs par krājumu saka: «Gribu šos dzejoļus publicēt, lai tiktu beidzot no tiem vaļā un varētu dzīvot tālāk.» Apgāda cena 10 €.


BĒRNIEM.
ŽUZĒ ŽORŽI LETRIJA. ANDRĒ LETRIJA. KARŠ. IZDEVNIECĪBA LIELS UZ MAZS. Bilžu grāmata metaforiski atklāj kara dabu. Tam nav ne roku, ne kāju un spārnu ne tik.Tam nav ne tēva, ne mātes, ne māju, ne mīlestības. Tas ir tik skumjš, neglīts un vecs, un tik daudz reižu nomaldījies. Grāmata atspoguļo gan kara ļaunumu un bailes, ko izjūt cilvēks, gan vēlēšanos ļaunumu uzveikt. Piemērota visu paaudžu lasītājiem. Apgāda cena 15 €.


ROMĀNS.
LINDA NEMIERA. SVĒTO LAIKS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Nekustamo īpašumu māklere Žanna ir mūsdienīga sieviete ar lielu pašapziņu un nelāgu ieradumu rezultātā uzkrātiem parādiem. Viņai uz laiku jāpazūd, un kur gan vēl labāk to izdarīt kā pierīgas ciematā, kura mājas Žannai jānotirgo. Viss ir labi līdz brīdim, kad sieviete sastop kaimiņus, kuri liek nojaust kaut ko nesaprotamu… Apgāda cena 15,98 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu