Dalos pieredzē: kā kļūt par labāku līderi? • IR.lv

Dalos pieredzē: kā kļūt par labāku līderi?

Jaunais uzņēmējs Arturs Korņējevs, skolēnu mācību uzņēmums ThreeCube. Foto — Kristīne Madjare
Alise Zita Zeidaka

Īsumā. Latvijā veidots Eiropas jauniešu uzņēmums, kas izmanto tehnoloģijas, lai uzlabotu izglītības iespējas. Mērķis. Veidot ģimenisku un saliedētu komandu, kas varētu radīt pēc iespējas vairāk izglītojošu tehnoloģiju. Skaistākais. «Mums ir bijusi iespēja savienot vairāk nekā 12 jauniešus no visas Eiropas, kuri dedzīgi grib mainīt pasauli.» Grūtākais. «Nebaidīties būt līderiem, lai arī mēs esam tikai grupiņa jauniešu.»

Mentors Jānis Palkavnieks. AS Draugiem Group.
Foto — Kristīne Madjare

Īsumā. Draugiem Group ir vieta, kur sastopas idejas, zināšanas un jaunākās tehnoloģijas, lai radītu mūsdienīgus risinājumus jebkurā jomā. Mērķis. Uzņēmējdarbība nenozīmē dabūt ātri un daudz, jādomā ilgtermiņā. Ir svarīgi veidot tādu darba vidi, lai cilvēki nāktu nevis kā uz darbu, bet kā uz turpinājumu savas personības vajadzībām. Skaistākais. Tev apkārt ir cilvēki ar nerimstošu bērnišķīgu interesi kaut ko uzzināt. Grūtākais. Izskaidrot cilvēkiem vakardien, kapēc šodienas ideja būs nākotnes norma.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu