Brīnumi un pokemoni • IR.lv

Brīnumi un pokemoni

3
Aivars Ozoliņš

Korupcijas apkarošana daudziem politiķiem ir tikai runāšanas rituāls

Varbūt tāpēc, ka pēc mēneša Helovīns, varbūt vienkārši kāda komēta nāk, taču robeža starp reālo un mistisko nupat acīmredzami dilst vismaz Latvijas politikā, un brīnumi notiek nu jau tik ikdienišķi kā ar kādu Harija Potera mobilo aplikāciju.

Aivars Lembergs iecelts svēto mocekļu kārtā? Nē, saņēmis Krievijas varoņa medāli! Nav taisnība – nožēlojis grēkus, izdalījis tranzītuzņēmumus ubagiem pie Ventspils pareizticīgo baznīcas un pieteicies meditēt cellē Centrālcietumā Rīgā. Ai, nē taču, tieši otrādi – uzsūtījis piķi un zēveli prokuroriem un Rīgas apgabaltiesā atzīts par bērna asaru!

Kamēr stāsti par Latvijas Pareizticīgās baznīcas ordeni smagos noziegumos apsūdzētajam un no amata pienākumu pildīšanas atstādinātajam Ventspils domes priekšsēdētājam kļūst arvien neticamāki, arvien noslēpumaināka kļūst brīnumainā pazušana Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā. Dokumenti bija, un te pēkšņi to vairs neesot.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu