15 vislabāk pelnošie aktieri TV seriālos • IR.lv

15 vislabāk pelnošie aktieri TV seriālos

4
1. Hjū Laurijs

Aktieru statistika

1. Hjū Laurijs. 400 000 dolāru par katru sēriju. Brits vislabāk apmaksātā seriālu aktiera titulu ieguva negaidīti – martā ameriāņu kanāls CBS patrieca aktieri Čārliju Šīnu, kas par katru Divarpus vīri sēriju saņēma 1,8 miljonus. Šīns sagrēkojās ar pārmērīgu alkohola un narkotiku lietošanu, kā arī ar vardarbību ģimenē. Laurijs kā dakteris Hauss pagājušajā sezonā nofilmējās 23 populārās drāmas sērijās, tātad kopā nopelnīja 9,2 miljonus. Taču aktieris nesen izteicies, ka nākamā, tas ir, astotā sezona, visticamāk, būs pēdējā viņa ienesīgajā «ārsta» karjerā. 52 gadus vecais vīrietis pamatoti sūdzas, ka darbs kaitē viņa privātajai dzīvei: filmēšana notiek Losandželosā, savukārt sieva palikusi Anglijā, kur viņu trīs bērni vēlas pabeigt studijas.

2. Bīstamās mājsaimnieces. 400 000 dolāru par sēriju katrai. Ienesīgi darba gadi bijuši arī četrām aktrisēm – Māršai Krosai, Terija Hatčerei, Felisitijai Hafmanei un Evai Longorijai -, kas jau septiņus gadus bijušas Bīstamās mājsaimnieces. Arī viņas vienas sezonas laikā saražojušas 23 sērijas. Mājsaimnieču popularitāte gan ir krietni sarukusi, un nākamā sezona arī viņām būs pēdējā.

3. Kristofers Meloni un Mariška Hergiteja. 395 000 dolāru. Par katru policijas drāmas Likums un kārtība sēriju.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu