Latvijas Nacionālajā operā gadumijas koncerti • IR.lv

Latvijas Nacionālajā operā gadumijas koncerti

18

Koncerti notiks arī 3.janvārī un 6.janvārī

Otrdien, 30.decembrī plkst.12 un plkst.19 Latvijas Nacionālajā operā (LNO) notiks gadumijas koncerti, raksta aģentūra LETA. Koncertu mākslinieciskais vadītājs būs Mārtiņš Ozoliņš, bet režisore – Elita Bukovska. Gadumijas koncerti jau daudzu gadu garumā ir viens no skatītāju mīlētākajiem notikumiem LNO. 

Šogad programmā skanēšot dzirkstošs muzikālais kokteilis – Gaetāno Doniceti, Rudžjēro Leonkavallo, Volfganga Amadeja Mocarta, Žaka Ofenbaha, Džoakīno Rosīni un Georga Frīdriha Hendeļa operu ārijas, Johana Štrausa operetes, kā arī populārākās dziesmas no mūzikliem “Nožēlojamie”, “Vestsaidas stāsts”, “Šahs”, “Evita” un citiem. Koncertos piedalīsies LNO solisti Jānis Apeinis, Raimonds Bramanis, Mihails Čuļpajevs, Laura Grecka, Rihards Mačanovskis, Evija Martinsone, Rihards Millers, Krišjānis Norvelis, Armands Siliņš, Inga Šļubovska, Jūlija Vasiļjeva un Kristīne Zadovska, kā arī koris un orķestris. Koncertu vadīs aktieris Andris Bulis. 

Koncerta vizuālo noformējumu veidojis scenogrāfs Andris Freibergs un kostīmu māksliniece Kristīne Pasternaka. Koncerti notiks arī 3.janvārī un 6.janvārī. Biļetes pieejamas vairs tikai uz papildkoncertu 6.janvārī. Vairāk informācijas www.opera.lv

 

Komentāri (18)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu