Sudraba būtu gatava veidot pati savu valdības komandu • IR.lv

Sudraba būtu gatava veidot pati savu valdības komandu

43
Inguna Sudraba preses konferencē. Foto: Dmitrijs Suļžics, F64

Bijušās valsts kontrolieres veidotā Tautas kustība varētu pāraugt partijā un startēt Saeimas vēlēšanās

Tautas kustība varētu ar laiku izveidoties par politisku partiju un startēt Saeimas vēlēšanās, – LNT raidījumā “900 sekundes” ceturtdien sacīja bijusī valsts kontroliere, tautas kustības iniciatore Inguna Sudraba.

“Neskrienu laikam pa priekšu, lai teiktu, ka uz nākamās Saeimas vēlēšanām jau būs partija,” sacīja Sudraba un piebilda, ka ir pret to, ka cilvēki iesaistās jaunajā kustībā un vēlāk, iespējams, partijā, lai iekļūtu esošajā sistēmā.

Uz jautājumu, vai būtu gatava uzņemties jaunās valdības vadīšanu un veidošanu, Sudraba sacīja, ka nav apsvērusi šādu ideju, taču neredzot cilvēkus pašreizējā valdībā, ar kuriem varētu strādāt kopā.

Viņa valdību būtu gatava veidot tikai tad, ja Sudrabai būtu iespēja veidot pašai veidot valdības komandu. “Es nebaidos no atbildības, bet tikai tādā gadījumā, ja Saeima ir gatava pieņemt lēmumus, atkāpjoties no savām interesēm, savtīguma, amatiem un tamlīdzīgi,” sacīja Sudraba.

Par premjerministra Valda Dombrovska (Vienotība) demisiju Sudraba domā, ka lēmums bijis saskaņots ar Dombrovska partiju, jo būtu bezatbildīgi pamest amatu, nedomājot par nākamo soli, kas notiks valstī.

Sudraba teica, ka viņai esot daudz domubiedru, kas vēlas un ir gatavi mainīt Latvijā esošos modeļus un vadības sistēmu. Nākamā gada janvārī, februārī jau varētu konkrētāk runāt par konkrētiem cilvēkiem un to, kāda būs kustība un vai tā būs politisks spēks, ziņo LETA.

Jau ziņots, ka trešdien preses konferencē Sudraba paziņoja par tautas kustības veidošanu, tai gan patlaban nav nosaukuma. Pašai Sudrabai šis nosaukums esot “Latvija – manas mājas”. Vakar viņa atkal noliedza aizdomas, ka gatavojas iesaistīties politikā, ka sir pretrunā ar šodien teikto.

 

Komentāri (43)

buchamona 28.11.2013. 08.41

…Sudraba teica, ka viņai esot daudz domubiedru, kas vēlas un ir gatavi mainīt Latvijā esošos modeļus un vadības sistēmu…+++ mums vēl tikai pietrūkst savas ” būrējas”, kura veidos savu ” sistēmu” par kuru runājot vien jau pati zaudē samaņu :)

Pārāk daudz uzmanība tiek pievērsta Sudrabai. Ja viņa beigu beigās arī izveidos savu partiju, kuras ” sistēma” ne ar ko neatšķirsies no pārējo partiju ” sistēmas” , tad tas būs noticis tikai tādēļ, ka mediji būs radījuši situāciju, lai šādu partiju “uzburtu”.

Kaut ko tik murgainu, kā viņas preses konferenci vēl nebija nācies redzēt :)

+20
0
Atbildēt

7

    Ojārs > buchamona 28.11.2013. 11.27

    Kas tad bija tie iemesli, kuri Ušakovam ļāva saglabāt sev Rīgas mēra krēslu – Rīgas mēra Ušakova labie darbi, jeb latviskajā info telpā stātsti par Rīgas mēra Ušakova labajiem darbiem? :)
    ———————-
    Un ko Tu atbildētu?
    Laikam neuztvēri manu domu.
    p.s. ierosinu ignorēt viņu. Lielāko daļu informācijas mūsdienās cilvēki iegūst no interneta un TV. Ja latviskajā mediju telpā nebūs regulārie “Ušakovs ieviesa, Ūšakova brīvbiļetes, Ušakovs sola nojaukt, Ušakovs atlaidis no darba”, tad šaubos, ka kāds normāls latvietis īpaši centīsies meklēt informāciju par ausaiņa “labajiem” darbiem Rīgas Domes portālā vai krievu presē.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Lauris > buchamona 28.11.2013. 13.39

    Tieši tā. Turklāt tā mēdiju telpa faktiski tur valdījumā arī daudzus latviskos saziņas līdzekļos. Pietiek uztaisīt mazu satura analīzi, un tas uzreiz skaidrs.
    Bez tam tā kā Latvijas gadījumā var jau arī piepirkt saziņas līdzekļus uz reizi – kā piemēram IRu piepirka ar uzturēšanās atļauju reklāmām lielais naidnieks atslēga.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Gints > buchamona 28.11.2013. 10.58

    Čiks vien tur būs.
    Šī sieviete nesaprot, ka iegūt popularitāti valsts veidotas struktūrvienības ietvaros piepildot iedzīvotāju vēlmes pēc ārējā sliktā, ko var vainot pie savas cerībām neatbilstīgi izdevušās dzīves, nav viens un tas pats, kas vadīt kādu iestādi, kurai ir reāli jāstrādā, vadīt ministriju vai valdību, vai veidot un vadīt nopietnu politisko spēku.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 28.11.2013. 10.53

    andrejs Par Ušakova un SC ignorēšanu neesmu tik pārliecināts. SC ir savi mediji, kuri aizsniedz ne tikai SC vēlētāju armijas apziņu. Un vari mierīgi pieskaitīt Ušakova trubadūriem klāt arī vienu otru ” patstāvīgu un gaišu galvu” no “savējo” vidus.

    Kas tad bija tie iemesli, kuri Ušakovam ļāva saglabāt sev Rīgas mēra krēslu – Rīgas mēra Ušakova labie darbi, jeb latviskajā info telpā stātsti par Rīgas mēra Ušakova labajiem darbiem? :)

    Tādēļ domāju, ka Ušakovs un SC kopumā ir jāpatur ” uz grauda”, viņi nav Sudraba, pat ne Zatlers, vai kāda cita kārtējā ” laimes partija” kuriem var nepievērst uzmanību, jo tā pat iznīks

    +7
    0
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 28.11.2013. 10.22

    Pārāk daudz uzmanība tiek pievērsta Sudrabai.
    ——————
    tāpat kā mani pārsteidz IRša milzīgā uzmanība visam ko Ušakovs ir teicis un darījis.
    Viņus vajag ignorēt, bez latviešu preses uzmanības viņi būs apaļas nulles. Viņus var pieminēt tikai tad, kad pastrādā kko sliktu.

    +7
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > buchamona 28.11.2013. 09.43

    Jā , es arī dzirdēju dažus viņa suzstāšanās fragmentus. tas tiešām izskatījās, ka ši jaunkundze būtu iezombēta kādā ticīgi sektā vai arī pareizticīgie pārāk uz viņu ir uzspieduši.
    To laimīgo zemi laikam Sudraba iztēlojas debesīs! kaut kā nereāli likās visa tā viņas uzstāšanās. nekā konkrēti, kā to laimes zemi sasniegt> vai arī jābrauc visiem uz Sibīrijas kalniem un jāvergo vadonei.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 28.11.2013. 09.18

    riņķī apkārt. Pārspējusi pat Ušakovu pēdējās dienās?:)

    +9
    0
    Atbildēt

    0

Elīna Barkovska 28.11.2013. 08.48

Kurš par to šaubijās, aizvakar politikā NEKAD neies, vakar dibinās savu tautas kustību, šodien gatava būt par premjeru :D:D BRAVO!!!

+16
0
Atbildēt

1

    Viesturs Celmiņš > Elīna Barkovska 28.11.2013. 18.18

    Vai ne? “Neskrienu laikam pa priekšu, lai teiktu, ka uz nākamās Saeimas vēlēšanām jau būs partija,” sacīja Sudraba..kam viņa šito grib iestāstīt? Tas taču ir pilnīgi skaidrs, kapēc tiek veidotas visas tās kustības. Protams, ka uz Saeimas vēlēšanām. Varbūt nevajag visus par muķiem uzskatīt un melot jau no paša sākuma?

    0
    0
    Atbildēt

    0

Janis 28.11.2013. 08.35

Varētu, varbūt, ne jā, ne nē.

Vai Sudrabai tiešām nav kāds prātīgāks cilvēks tuvumā, kas paskaidrotu, ka politiķis nesaistās ar svārstīgu tēlu, kas ģībst stresa situācijās?

+12
-1
Atbildēt

1

    austrisv > Janis 28.11.2013. 09.40

    Viņa nav viss tik parasti noģībusi, bet viņai esot, kā dzirdēju, īpaša saslimšana, ko negribu te minēt.
    Viņai it kā esot dēls- invalīds arī ar šo pašu slimību. Negribu izplatīt baumas, bet žurnālistiem vajadzētu noskaidrot vai patiesi Sudraba ir slima.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu