Video: Es mīlu Latviju! • IR.lv

Video: Es mīlu Latviju!

10
Toms Kreicbergs

Studēju mārketingu Dānijā piekto semestri. Tuvojoties novembrim un it sevišķi 18.novembra svētkiem, Dānijā sajutos diezgan nostalģiski. Bieži runāju par Latviju un stāstu saviem dāņu draugiem, daži no tiem pat ir apciemojuši mani Latvijā un ir vienisprātis, ka mums, latviešiem, ir burvīga valsts.

Diemžēl pats jau trešo gadu pēc kārtas nespēšu būt Latvijā un savā dzimtajā pilsētā Jelgavā, lai ar saviem tuvajiem svinētu šos īpašos svētkus un skatītos svētku uguņošanu Jelgavā pie Jelgavas pils. Tomēr sajūtu vajadzību kaut ko darīt šīs gadadienas sakarā.

Tā kā mani dāņu draugi ir augstās domās par manu valsti, izdomāju iekļaut arī viņus, un tā tapa mana trīs minūšu īsfilma, kurā dāņu studenti sveic Latviju mūsu svētkos LATVISKI. Manuprāt, viņiem ir ļoti jauks akcents, kad viņi runā latviski.

Ceru, ka šis video radīs arī pārdomas par to, ko mums īsti nozīmē Latvija un kā to novērtējam. Kad dānis video saka latviski, ka viņš mīl Latviju, vai tas ir patiesi? Tā, protams, nav un šī nav dokumentālā filma. Taču, manuprāt, viņu teiktais: „Es mīlu Latviju” parāda lielu cieņu Latvijai, kuru, protams, mūsu valsts ir pelnījusi.

Vēlos, lai pēc video noskatīšanās arī Latvijas iedzīvotāji uzdod sev šo jautājumu: „Vai es mīlu Latviju?”

 

Komentāri (10)

dace_ampermane 19.11.2012. 07.04

Pall-Dies!!!

+1
0
Atbildēt

0

dough 18.11.2012. 13.55

Paldies! :)

+1
0
Atbildēt

0

dro 18.11.2012. 13.30

Paldies:)

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu