FOTO: Unikāla virtuālā ekskursija pa valdības namu • IR.lv

FOTO: Unikāla virtuālā ekskursija pa valdības namu

16
Ministru kabinetu atvērto durvju dienā apmeklēja arī skolēni un studenti no visas Latvijas. Foto: Toms Norde, Valsts kanceleja

Piektdien iedzīvotājiem durvis vēra Ministru kabinets, rīkojot atvērto durvju dienu

Atvērto durvju dienā piektdien viesus uzņēma ne tikai Ministru kabinets, bet arī katra ministrija un citas valsts iestādes.

Ministru kabinetā plašākai sabiedrībai tika prezentēta valdības nama virtuālā ekskursija, kurā iekļauti unikāli kadri no ēkas jumta, informē komunikācijas departamenta vadītāja vietniece Ilze Eida.

Virtuālajā tūrē, kas veidota no 360 grādu panorāmas fotogrāfijām, apskatāma tēlnieka Kārļa Zemdegas marmora skulptūra „Taisnība” ēkas pirmā stāva foajē, valdības sēžu zāle, Ministru prezidentu zālē, Viesu salons, kurā Ministru prezidents parasti tiekas ar dažādu valstu vēstniekiem. Redzama arī bibliotēka un preses konferenču telpa, kas kalpo dažādām sanāksmēm un mediju pasākumiem.

Šajā ekskursijā interesentiem ir espēja arī virtuāli uzkāpt uz valdības nama jumta un apskatīt Rīgas panorāmu no Latvijas valsts karoga skata punkta. Jāpiebilst, ka klātienes ekskursijās šādas iespējas nav, tādēļ virtuālā tūre sniedz unikālu iespēju.

Virtuālajā ekskursijā var doties šeit: www.fotopano.lv/mk

 

Komentāri (16)

Ilona Auziņa 29.09.2012. 11.55

Paldies autoriem! Tas bija interesanti.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu