Anglikāņu baznīcā tradicionālais koncerts "Mūziķi Zvannieku bērniem" • IR.lv

Anglikāņu baznīcā tradicionālais koncerts “Mūziķi Zvannieku bērniem”

25
Labdarības koncertā piedalīsies arī Zvannieku ģimenes "galvenais tētis", mācītājs Juris Cālītis. Foto Emīls Desjatņikovs, F64

Koncertā piedalīsies pazīstami pašmāju mūziķi, jaunie talanti un viesi no ārzemēm, kā arī pati dziedošā Zvannieku ģimene

Šovakar, 6.augustā plkst.19 Rīgā, Anglikāņu baznīcā, notiks gadskārtējais koncerts “Mūziķi Zvannieku bērniem”, raksta aģentūra LETA.

Tradicionālajā koncertā šoreiz piedalīsies pazīstami pašmāju mūziķi, jaunie talanti un viesi no ārzemēm, kā arī pati dziedošā Zvannieku ģimene.

Koncerta dalībnieku vidū būs dziedātājs Krišjānis Norvelis, pianiste Liene Circene, ērģelnieces Kristīne Adamaite un Ilze Reine, komponists Mārtiņš Brauns, grupas “Auļi” mūziķis Māris Jēkabsons, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas saksofonistu kvartets, jauniešu kora “Kamēr…” dziedātāji, flautiste Kristīne Stumbure, čelliste Lauma Liepiņa, vijolniece Laura Treide, pianiste Inga Sarkane, ģitāristi un dziesminieki Uldis Parre-Balodis un Freds Ormēns, kā arī saksofoniste Ilze Lejiņa.

Labdarības koncerts ir brīvprātīga mūziķu iniciatīva, lai muzicējot piesaistītu uzmanību Zvannieku ģimenei, kura pērn svinēja savu desmitgadi un kur galvenais tētis ir mācītājs Juris Cālītis, bet mamma – Sandra Dzenīte-Cālīte.

 

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu