Arī Zatlers pievienojas Tviterim • IR.lv

Arī Zatlers pievienojas Tviterim

49
Valsts prezidenta kanceleja

Pirmo tvītu prezidents ieraksta kopā ar dziesmu un deju svētku dalībniekiem

Tikšanās laikā ar skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekiem un organizatoriem Valsts prezidents Valdis Zatlers atklājis oficiālo Valsts prezidenta un Valsts prezidenta kancelejas Twitter kontu – Rīgas pils , Ir.lv informēja prezidenta preses dienests.

Oficiālajā Twitter kontā ikvienam interneta lietotājam būs iespēja iepazīties ar Valsts prezidenta darbību, dienas kārtību, aktivitātēm, pieņemtajiem lēmumiem un paziņojumiem, kā arī uzzināt par Valsts prezidenta kancelejas un komisiju aktivitātēm, teikts paziņojumā medijiem.

Pirmo ierakstu Twitterī Valsts prezidents Valdis Zatlers veica kopā ar dziesmu un deju svētku dalībniekiem – „Lai latvju dziesma tālu skan, lai latvju gars mūžam stiprs.”

Prezidenta kanceleja arī uzsver, ka konts Rīgas pils ir vienīgais oficiālais Valsts prezidenta Twitter konts. Kā atgādina BNS, Tviterī jau ir vairāki lietotāji ar Valda Zatlera vārdu, turklāt viltvārži izmanto prezidenta foto un personību. Prezidenta kanceleja nesekmīgi cīnījās pret viltvārdi, rakstot oficiālas vēstules sociālā tīkla uzturētājiem, taču nekādas atbildes nav saņemtas un viltvārdis nav ierobežots.

.

Komentāri (49)

ltvpanorama 08.07.2010. 14.53

aber ko nu?..man gan vairaak intereseetu 4. izmeera pupu iipashnieces Zelmas pievienošanās..shitamais kaut kā neuzbudinaa..

+7
0
Atbildēt

0

LAURIS 08.07.2010. 14.05

priekš kam valsts prezidentam ar tādām muļķibām jānodarbojas?

+5
-1
Atbildēt

2

    LAURIS > LAURIS 09.07.2010. 10.00

    ja vien tam, ko tur spamos viņa asistenti būtu kāds sakarīgs saturs. Varu derēt, ka tur būs ārkārtīgi bezjēdzīgi twattojumi. Ja vien tur nepradīsies tik tiešām svarīga interesanta informācija pirms tā tiks publicēta interneta portālos un avīzēs, jēgu tai pozerēšanai neredzu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Astra > LAURIS 08.07.2010. 14.53

    Ar tādām muļķībām jānodarbojas tāpēc, lai informētu arī jauniešus, kas uzturas šādās vietās un kuri Latvijā par politiku interesējas gaužām maz. Kā arī twitter vienkārši ir veids kā ērti un vienkārši sekot līdzi jaunumiem un informēt citus, tāpēc arī tam ir liela piekrišana un savu kontu tur atvērušas ļoti liela daļa nopietnu organizāciju, iestāžu un indivīdu.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

markonimarkoni 08.07.2010. 11.20

Nu, ta ievērības cienīgs notikums!?

+4
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu