Medijs: Kopā ar bēgļiem Eiropā iekļuvuši vairāk nekā 4000 Islāma valsts kaujinieku • IR.lv

Medijs: Kopā ar bēgļiem Eiropā iekļuvuši vairāk nekā 4000 Islāma valsts kaujinieku

51
Islāma valsts kaujinieki. Foto no "Sunday Express"

Bēgļu pulkā nokļūt Turcijā viņiem palīdz vietējie cilvēku kontrabandisti

Kopā ar migrantu un bēgļu straumi Eiropas valstīs iekļuvuši vairāk nekā četri tūkstoši Islāma valsts kaujinieku, vēsta izdevums „Sunday Express“.

Pēc izdevuma ziņām, Eiropas Savienībā patlaban atrodas vairāk nekā 4000 „gatavu” Islāma valsts kaujinieku, kuri te ieradušies, lai atriebtu aviācijas triecienus Sīrijā, ko pret Islāma valsts kaujiniekiem vērsa ASV vadītās starptautiskās koalīcijas spēki.

Avīzes avots pieļāvis, ka nākamie Islāma valsts triecieni tiks vērsti ne tikai pret Rietumvalstu valdībām, bet arī civilpersonām.

Medija ziņu avots norāda, ka Islāma valsts kaujinieki iefiltrējas bēgļu plūsmā, kas dodas uz Eiropu caur Turciju. Bēgļu pulkā nokļūt viņiem palīdz vietējie cilvēku kontrabandisti.

Viņa stāstīto apstiprinājuši arī divi turku bēgļu kontrabandisti. Viens no viņiem atzinies, ka palīdzējis vairāk nekā desmit apmācītiem kaujiniekiem ierasties Eiropā kā patvēruma meklētājiem. Pēc viņa teiktā, daži teroristi, kuriem viņš palīdzējis, vēlējušies nokļūt Eiropā, lai apciemotu savas ģimenes, citi – lai „būtu gatavi”, acīmredzot, uzbrukumam.

Kā zināms, Islāma valsts teroristiskais grupējums pērnā gada vasarā paziņoja par kalifāta izveidošanu ieņemtajās Sīrijas un Irākas teritorijās. Islāma valsts kaujinieki pazīstami ar savu nežēlību pret ienaidniekiem, kā arī mierīgajiem iedzīvotājiem.

 

Komentāri (51)

Skumjais Bruņinieks 07.09.2015. 11.24

Ja tik milzīgu naudu Vācija un visa ES ir paredzējusi bēgļu uzņemšanai, tad vai nebūtu labāk daļu naudas novirzīt ES jūras robežas nostiprināšanai un patstāvīgai robežkuģu patrulēšanai no Gibraltāra līdz Kiprai.

Mums jau ir kritiska robeža ar Krieviju, bet Vidusjūrā vispār tās nav, tur ir pilnīga katastrofa.

Ja būs slēgta robeža un bēgļu kuģus atgriezīs atpakaļ, to plūsma strauji samazināsies.

Ps

Bēgļi, kas masveidā ieplūst ES, ir viens no Islama valsts hibrīdkara pret Rietumiem veidiem, ko aktīvi atbalsta Krievija.

Lūk, kā var 21. gs. nesodīti, masveidīgi iebrukt citās valstīs un graut tās no iekšpuses.

Agri vai vēlu, zinot nabadzīgo Āfrikas un Āzijas valstu iedzīvotāju skaita attiecību pret ES, tam vajadzēja notikt, bet tik ātri to nevarēja paredzēt.

Notikumiem katalizators bija ģeopolitiskie notikumi arābu valstīs, Krievijas nostāšanās Asada pusē un Putina agresija pret Rietumiem.

+11
-2
Atbildēt

4

    Normunds > Skumjais Bruņinieks 07.09.2015. 14.49

    Es gan uzskatu, ka to atbalsta ASV, kura ir sagrāvusi Irāku, Lībiju, Sīriju, no turienes arī bēgļi. Ak, jā arī Afganistānā Taleban, kas nodrošināja reģionā stabilitāti, tika sagrauts. Bail iedomāties, kas notiks, ja tiks sagrauta Krievija. Protams, Putins daudz pats dara, lai tā notiktu. Bet kas būs ar Latviju, ja pāri caurajai robežai no Krievijas gāzīsies iekšā bēgļu tūkstoši?

    0
    -8
    Atbildēt

    0

    zanE. > Skumjais Bruņinieks 07.09.2015. 18.29

    ….Bet….speciālveltījums Tev!….protams, arī pārējiem iespējas to uztvert ļoooti nopietni…

    http://islamizacija.com/

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > Skumjais Bruņinieks 07.09.2015. 11.35

    atkal viens labs komentārs.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Bet > Skumjais Bruņinieks 07.09.2015. 14.39

    gan Zane tev atkal ieliks to pašu bildi ko man, ja vēlies atgādināt, ka Vidusjūrā nav robežu!

    Tā Zanes ieliktā bilde bija tāda, ka no Vidusjūras uz Eiropu brauc nabaga bēgļi laiviņās, bet riebīgā Eiropa ,šausmīgas klints izskatā , tiem rāda nē un nē!

    Ak, nabaga kaujinieki!

    +6
    -4
    Atbildēt

    0

dzeris49 07.09.2015. 09.58

Tāds absurds vēl nekur nav pieredzēts – pilnīgi cauras robežas, pa kurām var iekļūt tūkstošiem nezināmas izcelsmes un biogrāfijas cilvēki, kuri vienkārši paziņo, ka viņi ir “bēgļi”, un visu ielaiž iekšā.

Normāli filtrācijai jānotiek uz robežas, nevis tādā veidā.

Islama valsti, ar visu to riebumu, ko tā izraisa, nevada nekādi idioti, tur ir ļoti daudzi cilvēki ar Eiropas izglītību un tādi, kas labi pārzina Eiropas realitātes, grūti iedomāties, ka viņi neizmantotu Eiropas labdabīgo idiotu muļļķību, ko viņi dēvē par humānismu, utt., humānisms arī nevar būt bez robežām.

+11
-5
Atbildēt

1

    Bet > dzeris49 07.09.2015. 14.34

    Džeri, bet vai ievēroji, kā mācītājs Cālītis radio un Tv aģitēja, ka iebraucot tikai caur un caur pārbaudīti cilvēki caur nezin cik filtriem!

    Interesanti, pie kurām robežām tad tie “filtri” atrodas!Kaut kā nav manīti!

    Bet tos, kuri brīdināja, par terorisma un slimību draudiem , vai te daži komentētāji gatavi bija apvainot bezjēgā par palīdzība snesniegšanu jauniem vīriešiem, kuri bēgot no kara ! kaut kā sievietes un bērnus reti ņemot līdz un tad kā jau dzirdēts Palestīnā šis pašas sievietes un bērnus kā aizsegus izmanto paši Al -Kaida teroristi.

    +8
    -4
    Atbildēt

    0

fretka 07.09.2015. 12.34

Ēģiptes krasta apsardze aiztur trīs zvejnieku kuģus ar 200 migrantu

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2015/09/06/Egypt-seizes-boats-carrying-more-than-200-migrants.html

Curikiem laiks vaimanāt, jo ēģiptiešu “naciķi” aizturētos neveda vis uz Eiropu, bet nogādāja savā armijas bāzē.

Savukārt Cīrihē, Šveicē, sestdien notika vēl nehumānākas lietas. Vietējie curiki bija sarīkojuši mītiņu ar devīzi “Refugees welcome” (un jo vairāk, jo labāk!) Mītiņš bija atļauts, viss gods godam – līdz brīdim, kad curiki iedomājās pārvērst to par demonstrācijas gājienu, kas nebija atļauts.

Cīrihes policija neizrādīja pilnīgi nekādu sapratni un apturēja gājējus ar gumijas lodēm.

http://www.watson.ch/UserInput/Region%20Z%C3%BCrich/775655189-Gummischrot-aus-wenigen-Metern-und-Pfefferspray-f%C3%BCr-eine-%C3%A4ltere-Frau-%E2%80%93-Videos-von-Polizeieinsatz-an-der-Z%C3%BCrcher-Langstrasse-werfen-Fragen-auf

+9
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu