Darbnīca ar Irmu Kalniņu - Pirmā iespaida spēks 12. martā • IR.lv

Darbnīca ar Irmu Kalniņu – Pirmā iespaida spēks 12. martā

27
NULL

Lai darījumu vidē apzināti veidotu pozitīvu priekšstatu par sevi un jau pirmajās tikšanās sekundēs gūtu objektīvu vērtējumu par citiem, svarīgi izprast biznesa etiķetes pamatprincipus un  personīgās ētiskās vērtības.

Pirmais iespaids ir viens no būtiskākajiem attiecību aspektiem. Cilvēki ne vienmēr apzinās, ka viņu attieksme un uzvedība rada iespaidu arī par viņu ģimeni,  draugiem, uzņēmumu un visu, ko tie pārstāv. Pirmo iespaidu nevar atkārtot, un tas var darboties kā milzu spēks gan pozitīvā, gan negatīvā virzienā.

Darbnīcas tēmas:
Biznesa etiķetes pamatprincipi:
* Nozīme, ieguvumi, atdeve;
* Ētiskās vērtības;
* Profesionālā hierarhija.
Etiķete sabiedriskajā dzīvē un darba vidē.
Pirmais iespaids:
* Antropoloģiskā ietekme mūsu ģēnos;
* Psiholoģisķā nostāja; 
* Iespaida apziņa kas veido attiecības nākotnē;
* Diagnozes uzstādīšana pirmās sekundēs;
* Sasveicināšanās , iepazīšanās, iepazīstināšana;
* Uzruna;
* Ķermeņa valoda un neverbālā komunikācija;
* Ārējais tēls.

Darbnīcu vadīs Irma Kalniņa, starptautiska mēroga speciāliste profesionālās etiķetes, komunikācijas un protokola jautājumos. Pēc Ohaijo Universitātes (Ohio University, ASV) absolvēšanas un iegūta bakalaura grāda pedagoģijas zinātnē, viņa studējusi Vašingtonas Protokola skolā (Washington School of Protocol, ASV) un mācījusies pie starptautiskās etiķetes ekspertes Letīcijas Boldridžas (Letitia Baldridge, ASV). Vēlāk profesionālā kvalifikācija papildināta Starptautiskajā protokola un diplomātijas skolā (International School of Protocol and Diplomacy, Beļģija) un pie pasaulslavena komunikācijas meistara Ričarda D. Luisa (Richard Lewis Communications, Apvienotā Karaliste).  Etiķetes un protokola prakse iegūta, esot Latvijas vēstnieka kundzei Vašingtonā (ASV) laikā no 1993. līdz 2000. gadam. 2001. gadā Irma Kalniņa sāk vadīt profesionālās etiķetes apmācību nodarbības, un kopš 2005. gada Irma Kalniņa ir pasaules biznesa etiķetes, protokola un komunikācijas uzņēmuma SIA Irmas Kalniņas konsultācija dibinātāja un vadītāja.

PIESAKIES ŠEIT!
Dalības maksa 35 EUR.
Darbnīcu norise plānota ar pārtraukumu kafijas pauzei.
Darbnīca notiek
12. martā no plkst. 16.00 līdz 19.00
Žurnāla “Ir Nauda” gada abonenti 2015. gada darnīcām saņem 20% atlaidi. Lai kļūtu par abonentu, nāc te: www.irir.lv/abonesana, raksti uz [email protected] vai zvani – 67281588.
Atlaides nesummējas.

Norises vieta: Kalnciema ielas kvartāls, Kalnciema iela 35

Vairāk informācijas: [email protected], 67281588

Piedāvājam arī Irmas Kalniņas mācību seminārus uzņēmumiem. 
Sazinies ar mums: tālr.: 29447030, [email protected]

Darbnīcas notiek sadarbība ar 

 

 

 

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu