Radošās neDarbnīcas ar Vitu Brakovsku • IR.lv

Radošās neDarbnīcas ar Vitu Brakovsku

24

Radošās domāšanas eksperte Vita Brakovska aicina uz neDarbnīcām, kuru dalībniekiem būs iespēja uzzināt, kā produktīvi izmantot savu radošo resursu arsenālu profesionālo mērķu sasniegšanai, kā noturēt inovāciju kultūrvidi uzņēmumā un kā attīstīt jaunas kompetences konkurētspējīgu risinājumu izstrādei un testēšanai, ievērojot XXI gadsimta patērētāju un mūsdienu tirgus prasības.

Praktiskais radošums: no idejas līdz rezultātam
25. februāris plkst. 16:00-19:30
Mīti un patiesība par radošumu un inovāciju. Eža kažociņa” stratēģija – indivīda un uzņēmuma konkurētspējai XXI gadsimtā. Vienkāršība kā “slepenais ierocis”. Viedā partnerība – starpdisciplinārā sadarbība nākotnes risinājumiem. Risinājumu pilnveide to dzīvotspējas stiprināšanai. Praktisks komandu darbs radošās domāšanas metožu („Mozaīkas” un „Ērģeļu”) pielietojumā un risinājumu testēšanā.
neDarbnīcas darba plāns

Kā apkopēju padarīt par vērtīgāko resursu uzņēmumā
25. marts plkst. 16:00-19:00
Komandu veidošanas mini platformas jaunrades rosināšanai uzņēmumā. Māte Daba kā iedvesmas avots industrijā un dizainā. Kultūrvēsturiskais mantojums kā praktisks un moderns resurss. Veselīgas ambīcijas kā zāles indivīda „kāpņu telpas” sindromam. Komandu vērtīgākās atziņas par risinājumu testēšanu. Praktisks komandu darbs radošās domāšanas metožu („Ortodoksālā” un „PLEX”) pielietošanā.
neDarbnīcas darba plāns

neDarbnīcas paredzētas uzņēmumu vidējā līmeņa vadītājiem, attīstības projektu vadītājiem un ikvienam profesionālim, kas vēlas rast jaunus veidus savu kompetenču pielietojumam.
Mācību metodes: ievadlekcija, labās prakses piemēri, komandu darbs, demo versiju veidošana un testēšana, rezultātu prezentācija un izvērtējums.

neDarbnīcu cikla apmeklējuma rezultātā dalībnieki spēs:
produktīvāk izmantot savu radošo resursu „arsenālu” profesionālo mērķu sasniegšanai,
ikdienā praktizēt radošās domāšanas metodes konkurētspējīgu risinājumu izstrādei,
izmantot starpdisciplinārās sadarbības spēku caur koprades procesu komandā,
veidot „zelta komandas” sastāvu īstermiņa projektos,
orientēties risinājumu testēšanas procesa tehniskajās niansēs.

neDarbnīcas vadīs: Vita Brakovska, MBA (biedrība ZINIS), radošās domāšanas eksperte un kompetenču programmas „Zināšanu eņģeļi” autore, ar vairāk kā 800 radošo spēju aktivizēšanas apmācību vadīšanas pieredzi, ko atzinīgi novērtējušas sabiedriskās organizācijas, valsts pārvaldes institūcijas un privātais sektors. Britu padomes radošās domāšanas metodes „Nākotnes pilsētas spēle” vadītāja ar vairāk kā desmit gadu pieredzi ikdienas darbā ar Latvijas radošajiem uzņēmumiem, specializāciju inovācijas un atbalsta instrumentu izstrādē un ieviešanā, kā arī starptautisku pieredzi radošās domāšanas rosināšanā Baltijā, Krievijā un Turcijā.

Dalības maksa par abām neDarbnīcām 70 €. 
PIESAKIES TE!

Dalības noteikumi:
* dalībnieku skaits ir ierobežots (līdz 24 cilvēkiem);
* reģistrējoties jānorāda papildus informācija – izglītība un profesionālā pieredze;
* darbs notiks komandās (līdz 4 dalībniekiem katrā);
* komandām būs jāveic patstāvīgais uzdevums neDarbnīcu starplaikā.

Piedāvājam arī Vitas Brakovskas mācību seminārus uzņēmumiem darbinieku praktiskā radošuma attīstīšanai.  Sazinies ar mums: 29447030, [email protected]

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu