Piektdien "Arēnā Rīga" notiks Deivida Getas sološovs • IR.lv

Piektdien “Arēnā Rīga” notiks Deivida Getas sološovs

26

Elektroniskās mūzikas mākslinieks uzstāsies ar jaunu gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu

Piektdien, 17.oktobrī “Arēnā Rīga” ar sološovu uzstāsies Deivids Geta, raksta aģentūra LETA . Elektroniskās mūzikas mākslinieks Rīgā uzstāsies ar pavisam jaunu gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu, kurā ieskatu guvuši tikai Eiropas lielāko deju mūzikas festivālu – “Tomorrowland” un “Global Gathering” – apmeklētāji. Šis šovs ir priekšvēstnesis viņa topošajam – sestajam – studijas albumam. 

Getu iesildīs pašmāju dīdžeji “Edgar Storm” un “[Ex] da Bass”. 

Jaunākais Getas hits “Lovers on the Sun” ierindojies pirmajā vietā daudzos singlu topos visā Eiropā, ieskaitot Lielbritāniju, kā arī “Eurotop 100”. Kompozīcija tapusi, Getam sadarbojoties ar mūziķiem un producentiem, tostarp kolēģi “Avicii”. Vokālo partiju iedziedājis amerikāņu komponists un izpildītājs Sems Mārtins, bet videoklipā piedalās viens no slavenākajiem Holivudas “ļaundariem” – Rejs Liota. Mūziķa karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 8 miljoni viņa albumu un 40 miljoni singlu kopiju. 

2011.gadā Geta atzīts par pasaules labāko dīdžeju DJ “Mag” “Top 100 DJs” un kopumā pēdējos sešus gadus atradies vismaz 5.vietā labāko dīdžeju topā. 2010.gadā Geta saņēma piecas “Grammy” nominācijas – divas par savu albumu “One Love” un trīs par darbu pie “The Black Eyed Peas” hitiem “I Gotta Feeling”. Geta ir viens no pieprasītākajiem mūsdienu producentiem, kurš strādājis ar Deividu Boviju, Madonnu, Riannu, “Lady Gaga”, “Snoop Dog” u.c. Lai arī hausmūzikas jomā Getas vārds bija zināms jau no 90.gadiem, plašāku atpazīstamību viņam atnesa 2009.gada albums “One Love”, no kura visi trīs singli – “When Love Takes Over”, “Gettin’ Over You” un “Sexy Bitch” – sasniedza Lielbritānijas singlu “Top 1”, bet pats albums ieguva dubulta platīna statusu. “Billboard” singlu “When Love Takes Over” nodēvējis par visu laiku popa un deju mūzikas hitu Nr.1. Nākamie albumi – “Nothing but the Beat” 2011.gadā un “Nothing but the Beat 2.0” 2012.gadā – turpināja iepriekšējos panākumus ar virkni hitu – “Where the Girls At”, “Little Bad Girl”, “Without You”, “Titanium” un “Turn Me On”. 

Getas jaunākais veikums ir minialbums “Lovers on the Sun” ar kompozīcijām “Blast Off”, kurā skan Kaza Džeimsa vokāls, “Lovers on the Sun”, kuru iedziedājis Mārtins, “Bad”, kurā piedalās “Vassy”, un “Shot Me Down” – Nensijas Sinatras dziesmas kaverversija, kurā vokālo partiju iedziedājusi Skailāra Greja.

Biļetes cena 39 – 59 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu