Izdoti 2013.gada Dziesmu un deju svētku pasākumu ieraksti • IR.lv

Izdoti 2013.gada Dziesmu un deju svētku pasākumu ieraksti

46
Publicitātes foto

Ieraksti nopērkami lielveikalos, „Valters un Rapa” un “Zvaigzne ABC” grāmatnīcās un www.e-kase.lv

Izdodot XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku spilgtāko notikumu ierakstus DVD, Blue-Ray un CD formātos, Latvijas Nacionālais kultūras centrs aicina atgriezties aizvadītā gada skaistākajā notikumā.

Atkal būs iespējams izbaudīt Jāzepa Vītola 150. jubilejai veltīto koncertu, kurā varēja dzirdēt gan komponista zināmākās kormūzikas pērles, gan mazāk atskaņotos darbus īpaši šim notikumam izveidotā diriģentu kora izpildījumā. Krāšņais vokālsimfoniskais koncerts “Arēnā Rīga” būs skatāms gan DVD, gan Blue-Ray formātā. Tāpat ikvienam būs iespēja vēlreiz piedzīvot vienu no 2013. gada Dziesmu un deju svētku skaistākajiem mirkļiem – deju lieluzvedumu „Tēvu laipas”, kā arī noslēguma koncertu „Līgo”.

Dziesmu un deju svētku koncertu ieraksti būs nopērkami grāmatnīcās „Valters un Rapa” un “Zvaigzne ABC”, veikalu tīklos “Rimi”, “Prisma”, “Maxima” un “Elkor”, kā arī mūzikas veikalos un www.e-kase.lv.

XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki notika no 2013. gada 30.jūnija līdz 7.jūlijam. Svētkos piedalījās 40 600 dalībnieku no visas pasaules. Nākamie – XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, atzīmējot Latvijas simtgadi, notiks 2018. gada vasarā. Vispārējos latviešu Dziesmu un deju svētkus rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

 

Komentāri (46)

Bubble hash 01.05.2022. 22.13

Bubble hash

[…]check beneath, are some totally unrelated internet websites to ours, even so, they’re most trustworthy sources that we use[…]

0
0
Atbildēt

0

Takeout Food 07.04.2022. 09.49

Takeout Food

[…]below you will find the link to some web pages that we feel you ought to visit[…]

0
0
Atbildēt

0

best male masturbators 23.03.2022. 21.27

best male masturbators

[…]although web sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they may be in fact worth a go through, so possess a look[…]

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu