Sākas "Rīgas modes nedēļa" • IR.lv

Sākas “Rīgas modes nedēļa”

33
Ceturtdien, 31.oktobrī savu kolekciju modes nedēļā demonstrēs Agnese Narņicka (zīmols One Wolf). Foto Lauris Vīksna, F64

“Rīgas modes nedēļa” iepazīstinās ar labākajām Latvijas modes dizaineru veidotajām “pret-a-porter” kolekcijām

No 29.novembra līdz 2.novembrim Rīgā norisināsies Baltijas valstīs lielākais modes industrijas pasākums “Rīgas modes nedēļa” (“Riga Fashion Week”), raksta aģentūra LETA .

“Rīgas modes nedēļa” jau deviņpadsmito reizi aicinās iepazīties ar labākajām Latvijas modes dizaineru veidotajām “pret-a-porter” kolekcijām, kā arī apskatīt jaunākās 2014.gada pavasara un vasaras sezonas vēsmas un tendences modes pasaulē. 

“Rīgas modes nedēļa” ik sezonu piedāvā jaunu, neatkārtojamu tēlu, kas atspoguļo gaidāmās sezonas noskaņu. Šoreiz tēla fotogrāfijas stils atspoguļo 60.gadu avangarda minimālismu, masīva metāla eklektiku un lakonisku “body” ar tikko manāmu apdruku, augstu, apjomīgu matu sakārtojumu, kā arī kosmisku mirdzumu uz neona fona. 

Šajā nedēļā sevi pierādīt varēs jauno dizaineru, stilistu un fotogrāfu paaudze, taču sabiedrībai tiks parādīti arī atzinību jau iekarojušu meistaru sasniegumi. “Rīgas modes nedēļa” nav tikai spilgts notikums valsts kultūras dzīvē. Tas ir arī milzīgs ieguldījums industrijas attīstībā. ” “Rīgas modes nedēļā” varēs baudīt slavenu dizaineru demonstrējumus, iepazīt jaunus vārdus un piedalīties modes ballītēs. Sīkāka pasākumu programma atrodama mājas lapā

Komentāri (33)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu