Premjers patlaban neapsver koalīcijas modeļa maiņu • IR.lv

Premjers patlaban neapsver koalīcijas modeļa maiņu

86
Foto: Ieva Čīka, LETA

Nākamnedēļ notiks politiskās konsultācijas

Par spīti domstarpībām koalīcijā premjerministrs Valdis Dombrovskis (V) patlaban neapsver koalīcijas modeļa maiņu, vēsta LETA.

Premjerministra preses sekretārs Mārtiņš Panke aģentūrai LETA sacīja, ka koalīcijas modeļa maiņa pašreiz netiekot apsvērta. Savukārt nākamnedēļ notiks politiskās konsultācijas. Patlaban vēl nav zināms, kuru dienu ar kuru partiju valdības vadītājs tiksies – to Panke solīja paziņot pirmdien no rīta.

Jau vēstīts, ka VL-TB/LNNK vakar nepiedalījās balsojumā par nākamā gada valsts budžetu. VL-TB/LNNK skaidroja, ka ar šādu rīcību protestē pret to, ka koalīcijā nav panākta vienošanās par termiņuzturēšanās atļauju izsniegšanas Latvijā atcelšanu. Par budžeta nodošanu skatīšanai komisijās nobalsoja opozīcijā esošā Zaļo un zemnieku savienība (ZZS).

Savukārt valdības vadošais politiskais spēks “Vienotība” pēc “nacionāļu” lēmuma paziņoja, ka nākamnedēļ paredzēts sākt konsultācijas ar Saeimā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem. Kā pēc “Vienotības” frakcijas ārkārtas sēdes sacīja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V), šāda nacionālās apvienības rīcība ir koalīcijas līguma pārkāpums. “Esam nepatīkami pārsteigti par šo nacionālās apvienības balsojumu,” teica premjers, atzīstot, “ka tā ir problēma”.

“Vienotības” politiķis Jānis Reirs ir piedāvājis partijas biedriem paplašināt valdības koalīciju ar ZZS.

Komentāri (86)

Edzs 04.10.2013. 21.52

premjers dzivokļu pircējus jaunpienācējus dēvē lepni par investoriem lai gan pašlaik valsts guvums no ienācēja uzturēšanas ir 2% nodeva pie Nekustamā Īpašuma pārdošanas, tas ir Ls 1000 vai Ls 2000.

http://www.inlatplus.lv/lat/residencepermit/
_”…Uzturēšanas atļauja Latvijā dod iespēju brīvi iebraukt un izbraukt no valsts, strādāt šeit, mācīties, izmantot medicīniskos un valsts pakalpojumus, noformēt ielūgumus vīzu izsniegšanai radiniekiem…
Ārzemniekam saņemot termiņa uzturēšanas atļauju Latvijā, viņa ģimenes locekļi (laulātā/laulātais un viņu nepilngadīgie bērni) arī var saņemt termiņa uzturēšanas atļauju Latvijā.
Uzturēšanas atļauja tiek izsniegta uz laiku līdz 5 gadiem, un pēc šī termiņa notecēšanas var noformēt jaunu termiņa uzturēšanas atļauju vēl uz pieciem gadiem.
Pēc 5 gadiem, ievērojot noteiktus nosacījumus, ir iespēja saņemt pastāvīgu uzturēšanas atļauju…”_

+10
-6
Atbildēt

1

    andris902 > Edzs 04.10.2013. 22.39

    …Tante Sidra….nu, cik var?…šo tēmu jau izrunājām un norādīju uz Tavu kļūdīšanos, pati iepazinies ar datiem un….atkal visu sāc no sākuma?….

    +5
    -7
    Atbildēt

    0

lebronj2356 04.10.2013. 14.13

Tieši tā, jo ko tad premjers vietā liks – “Hūtes kabatas partiju” vai Slāvu centru ? Abos gadījumos var droši prognozēt, ka Vienotībai iestāsies skuju takas sākums pašreizējā norieta vietā un tad, kas zi varbūt arī Briseles amati nespīdēs vienam otram…

+11
-8
Atbildēt

3

    Vineta > lebronj2356 04.10.2013. 14.56

    Krix
    Tieši tā, jo ko tad premjers vietā liks – “Hūtes kabatas partiju” vai Slāvu centru ?

    Nebiedē ar “Hūtes kabatas partiju” un neizsakies nicīgi par baltu asiņu nēsātājiem, slāviem. Ja par slāviem dēvē qalēji reakcionāru pravoslavnutizētu mongoloīdu bandu, SC, nokaunies. Vai domā, ka ja Izglītības ministra vietā būtu būtu cits slavka, vai pat vasjka, tas vēl aktīvāk cīnītos par pāriešanu uz krievu valodu AI, vai VARAM fanātiskāk aizstāvētu čekas firmas “skonto būve” intereses un mazāk ignorētu likuma pārkāpumus RD, kā Sprūdžs? Vai iedomājies, ka SC iekšlietu ministrs būtu licis šaut uz 16. marta svinīgā piemiņas pasākuma dalibniekiem. Nē Kozlovska noziedzīgā rīcība SC pilnīgi apmierināja.

    +4
    -8
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > lebronj2356 05.10.2013. 00.20

    Šodien radio Baltcom runāja Pimenovs no SC. Gandrīz slavas dziesmas budžetam un Vienotībai par sociāli atbildīgu politiku. Nav tālu V+SC+ZZS koalīcija.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    andris902 > lebronj2356 05.10.2013. 15.31

    …un kurš palīdzēja Pimenovam tās slavas dziesmas dziedāt?…jampampiņu bars ar kulaciņu vicināšanu un kāju spārdīšanu!….ja NA turpinās uzvesties kā niķīgi bērni, kuri vārtās pa lielveikala grīdu starp preču plauktiem, nedabūjuši kāroto konfekti – saskaņiešiem un ZZS arvien biežāk izdosies sevi pierādīt kā “valstiski domājošus” politiķus, balsojot niķīgo bļauru vietā….
    …NA ar savu neadekvāto rīcību nevis piesaistīs sev vēlētājus, cerot uz neizlēmušajiem un svārstīgajiem, bet uzdāvinās tos ZZS un SC, jo tie sevi būs parādījuši kā konstuktīvu spēku – gan ar kritiku valdībai, gan nobalsojot visas valsts iedzīvotājiem svarīgos jautājumos…

    …ar lozungiem, karodziņu vicināšanu, kaujinieku nometnēm meža biezokņos un autobraucieniem, lai izrādītu savus spēkratus – šodien nevienu vairs neuzpirksi, protams, kādiem tas patiks – “mazos meža dīvainīšus” atradīsi jebkurā pasaules valstī….taču – šobrīd par visu svarīgāka ir stabila ekonomiskā izaugsme, darbs un prognozējamība….diemžēl, NA to nespēj nodrošināt….

    +8
    0
    Atbildēt

    0

Edzs 04.10.2013. 21.26

ja 1993.gadā kāds stāstītu ka valsts kas atjaunojusi neatkarību pastāvēs 20 gadus un tad tiks izbeigta neviens tam neticētu jo tas liktos melīgi, sacerējums no fantastikas žanra.
neviens tad neticētu ka pēc 20 gadiem zemiski organismi apvienosies grupā un iegūs varu valstī, sāks to demontēt un izpārdot, nomainīs valsts iedzivotājus uz krieviem un ķīniešiem un atradīs veidu kā to visu izdarīt apejot Konstituciju.
valsts premjers Dombrovskis kopā ar imbeciliem politiķiem varbūt aiz muļķibas spēlējas ar uguni ko apdzēst vairs nebūs iespējams. bet varbūt Dombrovski un Bukaņi labi zina ko dara, cer laicīgi tikt uz lidmašīnām.

+8
-5
Atbildēt

2

    Vineta > Edzs 04.10.2013. 21.43

    TanteSidra
    Es domāju tā turpinot, tam vairs par Briseli galva nesāpēs, par veselību būs japārdzīvo. Vai tiešām viņš ir tāds idiots, ka neapzinās, ka domas materializējas un to kritiskā masa viņu var aizraidīt uz elli? Killeru navajadzēs.
    Atpakaļgaita, ko tagad izmisīgi mēģina ieslēgt Zatlers, vairs nedarbojas, gaņģenei zobrati nodiluši. Ne mazākās līdzjūtības.

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    janis17 > Edzs 04.10.2013. 22.58

    Vai tiešām viņš ir tāds idiots, ka neapzinās, ka domas materializējas
    _____________________________________________________________
    To neapzinājās pat dakteris Zatlers, kurš dienu pēc vēlēšanām uzmeta tūkstošiem naivuļu.
    Bet tūkstošu domas materializējās ļoti ātri. Es nevienam nenovēlētu tādas veselības problēmas.
    Bet kurš dombrovskis tad ies mācīties no svešām kļūdām.

    +5
    -6
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu