Berezovski apglabās Londonā • IR.lv

Berezovski apglabās Londonā

44
Boriss Berezovskis. Foto: AFP/LETA

 

Marta beigās Lielbritānijā mirušais Krievijas oligarhs Boriss Berezovskis tiks apglabāts Londonā, vēsta telekanāls “Doždj”, atsaucoties uz nelaiķa ģimenes paziņu. Berezovskis tiks glabāts Londonas Ganersberijas kapsētā.

Lēmumu par oligarha pēdējās atdusas vietu pieņēmuši viņa bērni, pirmkārt jau viņa vecākās meitas – Jeļizaveta un Jekaterina, skaidrojis avots.

Bēru datums pagaidām nav zināms. Tikmēr Berezovska pirmā sieva Ņina Korotkova jau devusies uz Londonu, lai organizētu viņa bēres, norādīja telekanāla sarunbiedrs, raksta LETA.

Berezovski apglabās Ganersberijas kapsētā- tur atdusas arī viņa draugs filozofs un rakstnieks Aleksandrs Pjatigorskis, kurš arī Latvijā ir labi pazīstams ar saviem darbiem. Ar Pjatigorski Berezovskis draudzējās daudzus gadus, vēsta portāls „Newsru.com”. Pjatigorskis nomira 2009.gadā.

Iepriekš tika izteikti pieņēmumi, ka Berezovski varētu apglabāt Krievijā, tomēr tagad kļuvis skaidrs, ka ģimene to nevēlas, jo vairums ģimenes locekļu, arī viņa māte, pēdējos desmit gadus dzīvo Rietumos.

 

Komentāri (44)

Sandris Maziks 02.04.2013. 10.46

KRUSTTEVS
Kā zināms, Berezovskis bija pravoslavnutijais, tātad krievs. Tikai izglītots.

+1
0
Atbildēt

2

Sandris Maziks 02.04.2013. 09.41

Tad jau viņa mirstīgās atliekas būs pasargātas no Putina sātanistu rituālām darbībām.

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 02.04.2013. 10.41

mums gan visi zidi valsts izzadzeji jutas seit labi latvijaa

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu